Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Tsakiris Chips μας θυμίζουν όλα τα στοιχεία που τα κάνουν ακαταμάχητα από το 1954 μέχρι και σήμερα!

Το νέο TVC των Tsakiris Chips έρχεται να μας υπενθυμίσει την αυθεντική και ακαταμάχητη γεύση, αλλά και την πλούσια ιστορία των αγαπημένων ελληνικών chips

17 Μαΐου 2022 14:33
Τα Tsakiris Chips μας θυμίζουν όλα τα στοιχεία που τα κάνουν ακαταμάχητα από το 1954 μέχρι και σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Tsakiris Chips παρουσιάζουν τη νέα τους τηλεοπτική επικοινωνία με στόχο να θυμίσουν στο κοινό τα μοναδικά στοιχεία και τη ξεχωριστή ιστορία του brand που σύστησε στους Έλληνες τα πατατάκια.

H ιστορία των Tsakiris Chips ξεκινάει το 1954, όταν ο Γεώργιος Τσακίρης με βασικό εξοπλισμό απλές, καθημερινές συσκευές, δημιουργεί με μεράκι τα πατατάκια Tsakiris στο υπόγειο του σπιτιού του στην Αθήνα και συστήνει έτσι τα πατατάκια στους Έλληνες. Από τότε, τα Tsakiris Chips μπήκαν δυναμικά στις ζωές μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μικρών και μεγάλων. Με γνώμονα τις αξίες του brand, τα Tsakiris Chips επενδύουν σταθερά στην αγνότητα και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και δημιουργούν συνεχώς νέες και συναρπαστικές γεύσεις, συνώνυμες με την απόλαυση.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ των Tsakiris Chips μας υπενθυμίζει πως η ακαταμάχητη γεύση τους προέρχεται από την 100% φυσική και προσεκτικά επιλεγμένη πατάτα αλλά και την 100% ελληνική ρίγανη. Tsakiris Chips, Αυθεντική Γεύση από το 1954. Δείτε το τηλεοπτικό σποτ των Tsakiris Chips στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=giZSkVKwNww

Σχετικά με τα Tsakiris Chips

Με μακρόχρονη παράδοση που ξεκινά από το 1954, τα Tsakiris Chips, το brand που σύστησε στους Έλληνες τα πατατάκια, διαθέτουν σήμερα μία ευρεία γκάμα νέων προϊόντων chips υψηλής ποιότητας. Με γνώμονα την εξέλιξη της κληρονομιάς Tsakiris και με σεβασμό στις διατροφικές απαιτήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, κάθε ηλικίας, η μάρκα σταθερά επενδύει σε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα σνακ πατάτας, με επιλεγμένες πρώτες ύλες και διεθνείς προδιαγραφές παραγωγής.

Τα TSAKIRIS Chips διαθέτουν μία σύγχρονη βιομηχανική εγκατάσταση 25.000 τ.μ. με έδρα την Αταλάντη Φθιώτιδας. Τα Tsakiris Chips, μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες των Ελλήνων καταναλωτών, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες και φυσικά την αξεπέραστη τραγανή γεύση της φυσικής πατάτας. Η ποικιλία των προϊόντων TSAKIRIS περιλαμβάνει τα Tsakiris Κλασικά Αλάτι, Ρίγανη, all-time flavour από το 1954, αλλά και νέες ξεχωριστές γεύσεις Ξύδι, 0% Αλάτι, Pizza και γεύση Πατάτες Φούρνου, τα Tsakiris Sticks, τα τραγανά Tsakiris Κυματιστά, που μπορείτε να τα απολαύσετε στις γεύσεις Αλάτι, Ρίγανη και Barbeque, τα Tsakiris Cooked Chips με τις γεύσεις Θαλασσινό Αλάτι, Λεμόνι & Ρίγανη & Πιπέρι, Μέλι & Μουστάρδα και Sour Cream & Onion. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του εργοστασίου παραγωγής των Tsakiris Chips στην Αταλάντη Φθιώτιδας, τόσο σε επίπεδο ποιότητας και διαδικασιών, όσο και σε επίπεδο περιβαλλοντικών επιδόσεων, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 53 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης, το Αίγιο και την Αταλάντη παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite , το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και τα Tsakiris Chips. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share