Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Αποφύγετέ το: Σταματήστε να ρίχνετε κρύο νερό στα μακαρόνια σας κατά το σούρωμα

Δώστε βάση!

13 Απριλίου 2022 21:17
Αποφύγετέ το: Σταματήστε να ρίχνετε κρύο νερό στα μακαρόνια σας κατά το σούρωμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μακαρόνια είναι ένα φαγητό αγαπημένο για μικρούς και μεγάλους καθώς είναι γρήγορο έχεις πολλές επιλογές για να το συνοδεύσεις και πάντα θα είναι νόστιμο. Κι όμως, είναι πολλές οι φορές που ακόμη και σε ένα τόσο απλό πιάτο μπορεί να κάνουμε και λάθη, δείτε το λάθος που κάνουμε όλοι και βλάπτουμε τον οργανισμό μας.

Για ένα περίεργο λόγο, σχεδόν όλοι έχουμε συνηθίσει αφού βράσουν τα μακαρόνια να τα σουρώνουμε και να τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Ο πιο προφανής λόγος είναι για να τα κρυώσουμε αλλά ουσιαστικά όχι απλά δεν έχει νόημα, αλλά καταστρέφει και το γεύμα σας.

Το κρύο νερό είναι αυτό που θα κάνει τα μακαρόνια σας να χάσουν τη γεύση και το άμυλο τους και παράλληλα, μόλις τα σερβίρετε θα παρατηρήσετε πως η σάλτσα δεν θα "κολλάει" πάνω στα ζυμαρικά σας. Μήπως, λοιπόν ήρθε η ώρα να κόψετε αυτή την "κακή συνήθεια";

μακαρονια-σουρωμα

Πήρε μακαρόνια και τα πέρασε μέσα από λουκάνικα - Μόλις δείτε τον λόγο θα το κάνετε αμέσως (Video)

Στο 90% του πληθυσμού αρέσουν τα μακαρόνια, οι μακαρονάδες και κάθε είδους παρασκευή που βασίζεται σε ανάλογα ζυμαρικά. Όμως, στο βίντεο παρακάτω δίνεται μία διαφορετική ιδέα για το πως μπορούμε να φτιάξουμε μία μακαρονάδα με λουκάνικα, με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο και μπορεί να σας ενθουσιάσει!

Δείτε το video:

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share