Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Μακεδονικός Χαλβάς: Το Νήμα της Αγάπης ενώνει όλη την Ελλάδα

Μπες στο tonimatisagapis.gr και βοήθησε τον Μακεδονικό Χαλβά να ενώσει όλη την Ελλάδα

17 Φεβρουαρίου 2022 14:49
Μακεδονικός Χαλβάς: Το Νήμα της Αγάπης ενώνει όλη την Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ακόμη μια χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς ξετυλίγει το «Νήμα της Αγάπης» και ενώνει ολόκληρη την Ελλάδα, γιορτάζοντας «ΜΑΖΙ» τη Δευτέρα που μας Δένει, την Καθαρά Δευτέρα.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Καθαράς Δευτέρας, θυμίζοντάς μας όλα όσα μας δένουν με την ξεχωριστή αυτή ημέρα και αποτελώντας την αγαπημένη γεύση του γιορτινού τραπεζιού!

Φέτος, μέσα από τη γνωστή πλατφόρμα tonimatisagapis.gr, ο Μακεδονικός Χαλβάς μάς καλεί να ξετυλίξουμε για μία ακόμη χρονιά το «Νήμα της Αγάπης» και να ενώσουμε με αυτό όλη την Ελλάδα, μέσα από τη στήριξη 10 σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με λίγους μαθητές, σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Μακεδονικός Χαλβάς

Συγκεκριμένα, μέσα από κάθε συμμετοχή, το κοινό θα βοηθήσει τον Μακεδονικό Χαλβά να ενισχύσει τα Δημοτικά Σχολεία Δάφνης στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας, Κρανιάς στα Γρεβενά, Γαύδου, Ασπρονερίου στον Δήμο Διδυμοτείχου, Μαθρακίου στην Κέρκυρα, Αρκιών στα Δωδεκάνησα, Σικίνου, Αντικυθήρων, Σιδηρούς στον Δήμο Σουφλίου, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μεγάλου Πάπιγκου στον Δήμο Ζαγορίου, προσφέροντάς τους από μία σχολική βιβλιοθήκη.

Γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε να μοιράσουμε ακόμη περισσότερη αγάπη!

Μακεδονικός Χαλβάς… Πάντα μαζί, πάντα πρώτος!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share