Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η LE MONDE κατέκτησε τον τίτλο «BEST SCHOOL OF THE YEAR 2022»

Αναλυτικά τα μετάλλια

27 Ιανουαρίου 2022 12:34
Η LE MONDE κατέκτησε τον τίτλο «BEST SCHOOL OF THE YEAR 2022»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE για μία ακόμη χρονιά ανακηρύχθηκε «Best School of the Υear», στον 2nd Mediterranean Chef’s Competition. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε με την υποστήριξη της WACS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων), από το Chef’s Club και πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Ιανουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι σπουδαστές της Σχολής LE MONDE κατέκτησαν συνολικά 7 μετάλλια, εκ των οποίων 6 χρυσά και 1ασημένιο, καθώς και το κύπελλο Best Mediterranean School of the year 2022.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από διακεκριμένους Chefs, πιστοποιημένους από την WACS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων). Οι διαγωνιζόμενοι αξιολογήθηκαν με βάση διεθνή κριτήρια που αφορούσαν όλα τα
στάδια παρασκευής, καθώς και το τελικό γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα του κάθε πιάτου. Η κριτική επιτροπή κατέληξε στα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το αδιάβλητο πρωτόκολλο βαθμολογίας που χρησιμοποιείται σε όλους τους διεθνείς διαγωνισμούς.

Αναλυτικά τα μετάλλια:

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Mediterranean school of the year

  • Σπουδαστές: Θοδωρής Κωστόπουλος, Μιχάλης Πλεμμένος, Φώτης Λόλας,
    Ολίνα Μπαλωμένου
  • Chef Coaches: Μιχάλης Νουρλόγλου, Γιώργος Γογόπουλος, Κωνσταντίνος
    Χολέβας

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Έκθεμα σοκολάτας

  • Σπουδαστές: Ομαδικό έργο των τμημάτων ΖΑΡ 12-13
  • Pastry Chef Coach: Κώστας Παπαδόπουλος

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Γαμήλια Τούρτα

  • Σπουδαστές: Νικόλαος Τσαμάρης, Ελευθερία Βαγιάνα, Δέσποινα Παναγάκου,
    Μαίρη Γιαννισοπούλου
  • Pastry Chef Coach: Γιώργος Πότσης

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Θεματική τούρτα

  • Σπουδαστές: Σταμάτης Σταμούλος, Ιωάννα Παπασπήλιου
  • Pastry Chef Coach: Μαρίνος Κοσμάς
    Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Ψάρια & Θαλασσινά
  • Σπουδαστές: Christian Gjoka, Άγγελος Γληγόρης (ατομική συμμετοχή)
  • Chef Coach: Άλκης Τσεμπερλίδης

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: Κοτόπουλο

  • Σπουδαστές: Πάνος Καρτσωνάκης, Τάσος Καραφυλίδης (ατομική συμμετοχή)
  • Chef Coach: Άλκης Τσεμπερλίδης

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία: Black box

  • Σπουδαστές: Ελένη Γιαχνή, Ζαφείρα – Βιργινία Βεντούρη
  • Chef Coach: Άλκης Τσεμπερλίδης

Τον συντονισμό της αποστολής είχαν οι επικεφαλής των τομέων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της Σχολής, κύριοι Μάκης Καλόσακας, Κωνσταντίνος Χολέβας, Χάρης Ψιλόπουλος.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share