Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δοκίμασε τα ανανεωμένα Ροφήματα Γιαουρτιού Becel ProActiv και ζήσε τον ProActiv τρόπο ζωής!

ΝΕΕΣ συσκευασίες, ΝΕΑ βελτιωμένη σύνθεση, με υπέροχη γεύση!

20 Ιουλίου 2021 12:52
Δοκίμασε τα ανανεωμένα Ροφήματα Γιαουρτιού Becel ProActiv  και ζήσε τον ProActiv τρόπο ζωής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αγαπημένα ροφήματα γιαουρτιού Becel ProActiv ανανεώθηκαν και εσωτερικά και εξωτερικά!

Η συνταγή των αγαπημένων ροφημάτων γιαουρτιού Becel ProActiv βελτιώθηκε και είναι τώρα εμπλουτισμένη με βιταμίνες B6 & D, που συμβάλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και με βιταμίνη Β1, που συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Παράλληλα, τα ροφήματα γιαουρτιού Becel ProActiv παραμένουν πηγή πρωτεϊνών και έχουν χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Από πλευράς γεύσεων, στην κλασική γεύση και στη γεύση φράουλας, προστέθηκε και μια τρίτη, υπέροχη, εξωτική παραλλαγή με Τροπικά Φρούτα και Τζίντζερ!

Καινοτομία παρουσιάζει και η νέα συσκευασία, που κάνει πολύ πιο εύκολη την κατανάλωση των ροφημάτων και έχει μοντέρνο σχεδιασμό με ανάγλυφα μοτίβα. Να σημειώσουμε πως, τηρώντας τη δέσμευση βιώσιμης επιχειρηματικότητας της Upfield, η συσκευασία των ανανεωμένων ροφημάτων γιαουρτιού Becel ProActiv περιέχει 17,5% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με το παρελθόν.

Ώρα να υιοθετήσετε έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής και να φροντίσετε τον εαυτό σας και την καρδιά σας. Για έμπνευση, μπείτε στο www.pro-activ.com και...ξεκινήστε τον ProActiv τρόπο ζωής!

becel proactiv


 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share