Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παγωτατζίδικο παρουσίασε γεύση «Μακαρόνια με τυρί»

Κι όμως δεν είναι πλάκα!

14 Ιουλίου 2021 11:44
Παγωτατζίδικο παρουσίασε γεύση «Μακαρόνια με τυρί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Kraft που είναι πασίγνωστη για τα μακαρόνια και τυρί, μόλις συνεργάστηκε με το παγωτό Van Leeuwen με έδρα το Μπρούκλιν για να δημιουργήσει παγωτό με γεύση μακαρόνια και τυρί προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας Μακαρονιών και Τυριών αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το Today, όσοι θέλουν μια δοκιμή μπορούν να δοκιμάσουν τη γεύση δωρεάν στις 14 Ιουλίου μεταξύ 11 π.μ. έως 6 μ.μ. στην Union Square της Νέας Υόρκης. Εάν βρίσκεστε αλλού, κατευθυνθείτε προς το τοπικό κατάστημα Van Leeuwen στις ΗΠΑ.

«Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα από το παγωτό. Γι ‘αυτό θέλαμε να συνδυάσουμε δύο από τα πιο εμβληματικά comfort φαγητά για να δημιουργήσουμε ένα παγωτό με την αξέχαστη γεύση των Kraft Macaroni & Cheese με τα οποία μεγαλώσαμε όλοι », δήλωσε η Emily Violett, Senior Associate Brand Manager της Kraft Macaroni & Cheese.

Η Kraft είπε ότι αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία Van Leeuwen λόγω του εξαιρετικού χειροποίητου παγωτού που δημιουργεί με αγνά συστατικά.

παγωτατζίδικο μακαρόνια τυρί

«Ως μεγάλοι θαυμαστές του Van Leeuwen παγωτού, γνωρίζαμε ότι θα ήταν ο τέλειος συνεργάτης για να δημιουργήσει αυτό το παγωτό μαζί μας. Όχι μόνο έχει νόστιμη γεύση, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας συστατικά και δεν περιέχει τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά ή βαφές όπως και τα Kraft Macaroni & Cheese », εξήγησε η Violett.

Μήπως να το τολμήσετε; Πάντως ακόμη και αν δεν σας αρέσουν οι κάπως περίεργες γεύσεις, παρακάτω θα δείτε 6 προτάσεις για να φάτε θεσπέσιο γλυκό παγωτό.

Τώρα που ο υδράργυρος ανεβαίνει κατακόρυφα αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάτι δροσιστικό. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα και σας παρουσιάζει αγαπημένα μαγαζιά στην Αθήνα για να απολαύσετε το παγωτό σας! Παράλληλα σας παρουσιάζουμε και δύο αγαπημένα στέκια στο Μικρολίμανο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε!

Choco Latte Milano

Έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να σερβίρει τα ιταλικής συνταγής παγωτά του ο Ελληνοιταλός Stefano και από τότε αγαπάμε να απολαμβάνουμε τις νόστιμες γεύσεις που βρίσκουμε στο Choco Latte Milano.

Φτιαγμένα με αγνά υλικά και χωρίς πρόσθετα, τα παγωτά του μας κερδίζουν με τη γεύση και το άρωμά τους. Στη μεγάλη βιτρίνα βρίσκεις προτάσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, ωστόσο δεν μπορείς να μην ξεχωρίσεις το ελαφρώς πικάντικο παγωτό σοκολάτα pepperoncino, το σοκολάτα – ρούμι, το τιραμισού και τα φρουτένια σορμπέ όπως φράουλα, καρπούζι, ανανά και πεπόνι.

Info: Λεωφόρος Αλίμου 53, Άλιμος

Choco Latte Milano

Fatto a Mano

Φτιαγμένα χωρίς πρόσθετα, αλλά με τις καλύτερες πρώτες ύλες και ολόφρεσκα φρούτα εποχής, καθώς και με τη λιγότερη δυνατή ποσότητα ζάχαρης, τα παγωτά και τα σορμπέ του Γιάννη Νύκταρη είναι απλά υπέροχα! Στη gelateria Fatto a Mano βρίσκεις τα δικής του εμπνεύσεως παγωτά ρακόμελο και ανθότυρο – μέλι, αλλά και καϊμάκι, φιστίκι, βανίλια, πεπόνι, ανανά, σύκο, φράουλα, μπανάνα, μάνγκο και πολλά ακόμη, ανάλογα με τι φρέσκα φρούτα υπάρχουν. Κάνε το παγωτό ακόμη πιο λαχταριστό με το σιρόπι σοκολάτας που φτιάχνουν οι ίδιοι και το οποίο ρέει άφθονο από ειδικό σιντριβάνι.

Info: Κώστα Βάρναλη 21, Περιστέρι

Fatto a Mano

Kokkion

Κι αν επιλέξετε περίπατο στο κέντρο της Αθήνας επιβάλλεται μια στάση για ένα δροσιστικό διάλειμμα στο Kokkion για χειροποίητο παγωτό σε ιδιαίτερες γεύσεις όπως bitter σοκολάτα με φρούτα του πάθους, σοκολάτα γάλακτος με κονφί πορτοκάλι, σορμπέ λεμόνι με λουίζα και μανταρίνι με τζίντζερ αλλά και το υπέροχο παγωτό σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια και τζαμαϊκανό Ρούμι.

Info: Πρωτογένους 2, Αθήνα

Kokkion παγωτατζίδικο

IceRoll

Όταν το IceRoll πρωτοξεκίνησε στη Γλυφάδα έγινε talk of the town για το πρωτότυπο concept του. Φρέσκο γάλα, φρέσκα φρούτα και τα πιο αγαπημένα υλικά τοποθετούνται σε μία παγωμένη πλάκα και μετατρέπονται σε λαχταριστό παγωτό σε ρολάκια, μπροστά στα μάτια σας. Μια καινοτόμα και ιδιαίτερη πρόταση παγωτού, που γίνεται ανάρπαστη όλες τις εποχές του χρόνου.

Info: IceRoll, Γιαννιτσοπούλου 2, Γλυφάδα, * Αθηνάς 2, Μοναστηράκι, * Ανδρέα Παπανδρέου 25, Χαλάνδρι & Αιμίλιου Βεάκη 46, Περιστέρι

Ice Roll

Βάρσος

Στο άκουσμα του ονόματος «Βάρσος», οι νέοι σκέφτονται γλυκά και μυρωδιές, ενώ οι παλιότεροι θυμούνται το «ταξίδι» προς την Κηφισιά για να απολαύσουν καφέ και γλυκό σε ένα από τα πιο φημισμένα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας. Εκεί που οι μυρωδιές από τσουρέκια, γαλακτομπούρεκα και προφιτερόλ γαργαλούσαν τις μύτες.

Ο Βάρσος όμως παραμένει σταθερή αξία και στα παγωτά. Φιστίκι, τιραμισού, το vintage κασάτο, κάστανο, καραμέλα, μπισκότο, καρύδα, πραλίνα, στρατσιατέλλα, καταΐφι με κρέμα, εκμέκ της γιαγιάς, ακόμη και vegan παγωτό με στέβια είναι κάποιες από τις γεύσεις.

Info: Κασσαβέτη 5, Κηφισιά

Βαρσός παγωτό

Mucca

Hot στέκι των βορείων προαστίων, αφήνει το γλυκό του στίγµα από το 2010, ενώ το 2015 απέκτησε και το δηµοφιλές «αδελφάκι» του στο Ψυχικό. Ταυτισµένο µε την πιο δροσερή απόλαυση που λατρεύουµε να γευόµαστε χειµώνα-καλοκαίρι, το αυθεντικό gelato του κερδίζει τις εντυπώσεις!

Μέσα σε ένα χαρούµενο περιβάλλον µε σήµα-κατατεθέν τη συµπαθέστατη αγελαδίτσα, 40 διαφορετικές γεύσεις παγωτού ιταλικής σχολής που παρασκευάζονται από φρέσκο γάλα, εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και φρούτα εποχής, σερβίρονται σε φωλιά µπισκότου ή βάφλα ή κυπελλάκι και ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο µας!

Αν φύγετε από το Mucca χωρίς να δοκιµάσετε την οµώνυµη γεύση (fiore di latte και επικάλυψη φουντούκι, καραµέλα και σοκολάτα), τη Νuttella ή το «Μπισκοτίνο» δεν ξέρετε τι χάνετε! Όµως, εκτός από τα παγωτά, εδώ απολαµβάνουµε ξένοιαστοι καφέ, χυµούς, διάφορα ροφήµατα αλλά και πληθωρικές κρέπες και βάφλες!

Info: Χαρ. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία

Muca παγωτό

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share