Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

3+1 καλύτερα στέκια στο Ψυχικό σας περιμένουν να τα γευτείτε!

Το Athensmagazine.gr σας έχει τις καλύτερες επιλογές

5 Μαρτίου 2024 09:07
3+1 καλύτερα στέκια στο Ψυχικό σας περιμένουν να τα γευτείτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα εστιατόρια που ειδικεύονται στα burgers ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε. Στους "πρόποδες" των βορίων προαστίων, στο Ψυχικό είναι πολλά τα εστιατόρια για τους λάτρεις του κρέατος αλλά και οι λίγο πιο... fusion ταβέρνες. Το Athensmagazine.gr σας προτείνει τα καλύτερα μαγαζιά για να απολαύσετε ένα χορταστικό burger, μια ζουμερή μπριζόλα και μεζέδες κατάλληλους για να συνοδεύσετε το κρασί ή το ούζο σας. Παράλληλα δείτε και μερικά από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.

Burger Joint

Στο γευστικό χάρτης της Αθήνας προστέθηκαν δυο... κολασμένες γωνίες για τους λάτρεις των burgers που αναζητούν την ποιότητα και την αυθεντικότητα στη γεύση. Οι ιδιοκτήτες του Burger Joint, Γιώργος, Φάνης και Θανάσης Παπακώστας, με μεγάλη εμπειρία σε εστιατόρια σε Νέα Υόρκη και Αθήνα αποφάσισαν το 2011 να μυήσουν την Ελλάδα στα μυστικά που συνθέτουν ένα καλό burger.

Αρχικά δημιούργησαν το Burger Joint στη Γλυφάδα, βασισμένο σε αμερικανικά γευστικά πρότυπα, για να ακολουθήσει το 2013 το κατάστημα στο Φάρο Ψυχικού. Στον βιομηχανικό και νεοϋορκέζικο χώρο, ετοιμάζονται ζουμερά χειροποίητα burgers από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας, φρέσκα homemade ψωμάκια, σάλτσες και vinaigrette με extra παρθένο ελαιόλαδο.

Info: Σολωμού Διονυσίου 4, Νέο Ψυχικό

Burger Joint

Steak House by Kiku

To Steak House by Kiku είναι το νέο εστιατόριο στο Ψυχικό και παράλληλα το νέο project του Kiku Group. Πρόκειται για μια νέα συνεργασία του Kiku με το κρεοπωλείο Carnicero που βασίζεται σε ένα μενού γεμάτο κρεατικά, ειδικών κοπών και διάφορα άλλα πιάτα που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της κρεατοφαγίας.

Στο μενού πρωταγωνιστούν κρέατα από Αμερική, Λατινική Αμερική και Ευρώπη ενώ δεν λείπουν και νεαρά μοσχάρια Ελληνικής εκτροφής σε διάφορες κοπές ενώ οι ειδικοί του Carnicero πίσω από το πάγκο μπορούν να σας "μάθουν" τα πάντα για την εκτροφή τους, το πως μπορείτε να απολαύσετε κάθε κομμάτι του ζώου κλπ.

Δοκιμάστε το steak tartare που ετοιμάζεται μπροστά σας ενώ για τους πιο mainstream υπάρχουν και mini burgers σε τρεις εκδοχές ( με τυρί ρακλέτ που λιώνει στο στόμα και κέτσαπ τρούφας, με παντσέτα ή με ιταλικό πικάντικο τυρί moliterno).

Info: Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό

Steak House by Kiku

Biftekakia & Souvlakia

Το καλύτερο ελληνικό φαγητό ήταν πάντα το σουβλάκι και κάποιος έπρεπε να του το αναγνωρίσει! Στο Biftekakia & Souvlakia του έδωσαν λοιπόν την προσοχή που του αξίζει, το έφτιαξαν με τα καλύτερα υλικά και το σερβίρουν όπως γίνεται καλύτερα.

Όσο πιο απλό είναι ένα φαγητό, τόσο πιο σημαντικά είναι τα υλικά του. Αυτό το έχουν μάθει καλά οι προμηθευτές τους, που τους φέρνουν καθημερινά τα πιο εκλεκτά κρέατα και τα πιο φρέσκα λαχανικά. Από το πως απαντούν στο τηλέφωνο μέχρι τη στάση του σερβιτόρου βρίσκονται όλες οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Η εξυπηρέτηση είναι η μισή ποιότητα που προσφέρουμε κάθε μέρα στους πελάτες μας.

Info: Λεωφόρος Κηφισίας 202, Νέο Ψυχικό

Biftekakia & Souvlakia

Villa Dioskouri

Οι Διόσκουροι, το ιστορικό spot του Νέου Ψυχικού, ξαναγυρνούν στον χώρο τους, φέρνοντας μαζί τους όλη τη φήμη και τη μοναδικότητά τους, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζουν τη γνώση και την εξειδίκευση των Wolves of Kitchen στην κρεατοφαγία.

Ο χώρος έχει ανανεωθεί και λειτουργεί ως all day με προτάσεις για όλες τις ώρες που περιλαμβάνουν από σαλάτες, ορεκτικά και ζυμαρικά και ψάρια μέχρι μια μεγάλη ποικιλία κρεατοφαγικών επιλογών. Το μενού, που υπογράφει ο σεφ Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, περιλαμβάνει επίσης κρέατα ωρίμασης με κοπές που σιτεύονται από τους ίδιους για 45 μέρες ενώ σερβίρει πληθωρικό κυριακάτικο brunch.

Info: Δημ. Βασιλείου 16, Νέο Ψυχικό

Villa Dioskouri

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share