Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

5+1: Υπέροχα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη και μια "μυστική" αυλή για λίγους!

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει...

11 Ιουνίου 2021 09:35
5+1: Υπέροχα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη και μια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας με την πιο ωραία θέα για να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας αλλά και μια μυστική αυλή που σίγουρα οι περισσότεροι δεν τη γνωρίζετε. Ο λόγος για το Alexander's cigar lounge που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Παράλληλα σας παρουσιάζουμε και μερικές από τις καλύτερες επιλογές για να απολαύσετε το γλυκό σας.

Διαβάστε αναλυτικά ποια είναι αυτά

Alexander's cigar lounge

Όσο κι αν αισθάνεσαι στριμωγμένος από τα νέα μέτρα κατά του καπνίσματος, μόλις βρήκες μια ποιοτική «όαση». Πρόκειται για το ολοκαίνουριο Alexander's cigar lounge του ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρετανίας. Σε μια αποικιοκρατικού στυλ αίθουσα -που θα σε «ταξιδέψει» πέρα από τον Ατλαντικό, κάπου στα '50s-, στο αίθριο του ξενοδοχείου, μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές το πούρο ή το τσιγάρο σου, συνοδεία κάποιου καλού malt. Επίσης, μπορείς να παραγγείλεις κάποιο premium κονιάκ ακόμα και καφέ με καναπεδάκια.

Alexander's cigar lounge

Couleur Locale

Η νέα άφιξη στο Μοναστηράκι μας κέρδισε με την χαλαρή της διάθεση, την μεγάλη της ταράτσα και την θέα που “πιάνει” όχι μόνο την Ακρόπολη αλλά ολόκληρη την ανηφορική διαδρομή που οδηγεί στον Παρθενώνα. Το "Couleur Locale" προσφέρει μια πλούσια γκάμα σε δροσερά cocktails, γευστικούς καφέδες, υγιεινά snacks και fingerfood, νόστιμα burgers και Pizza.

Επίσης, διαθέτει και Salad Bar, όπου θα δημιουργήσετε τη δική σας ολόφρεσκη σαλάτα. Ιδιαίτερα γλυκά και παγωτά βρίσκονται στον ανανεωμένο κατάλογο - σε προσιτές τιμές. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της δύσης του ηλίου έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε επιλεγμένη lounge και house μουσική από γνωστούς Έλληνες αλλά και παγκοσμίου φήμης Djs.

Όλα τα παραπάνω, προσδίδουν στο "Couleur Locale" την αίγλη ενός «ξενοδοχείου» μαζικής εστίασης, καθώς όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται από ένα ευγενικό και καλά οργανωμένο προσωπικό - με σεβασμό στον κάθε πελάτη.

Couleur Locale με θέα την Αθήνα

360 Cocktail bar

Την Ακρόπολη στο... πιάτο σου φέρνει το εντυπωσιακό cocktail bar στην πλατεία του Μοναστηρακίου, που σίγουρα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για τις ειδυλλιακές καλοκαιρινές νύχτες!

Η διακόσμηση σου κινείται σε industrial ρυθμούς, ενώ πέρα από τα εξαιρετικά cocktails εδώ θα δοκιμάσεις και θαυμάσια πιάτα της ελληνικής & μεσογειακής κουζίνας! Στα plus οι πολύ προσιτές τιμές.

Το 360 για καφέ και ποτό

Thea Terrace Bar

Το ξενοδοχείο Central στην Απόλλωνος προσφέρει μαγευτική θέα στην ακρόπολη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Η τοποθεσία του στο ιστορικό κέντρο της πόλης διευκολύνει την απόλαυση των πιο σημαντικών αξιοθέατων από ψηλά, ενώ χαλαρώνετε πίνοντας ένα λαχταριστό cocktail και τρώγοντας μεζεδάκια. Είναι ανοιχτό όλη μέρα και είναι ιδανικό να κάνετε ένα διάλειμμα για καφέ και ένα γρήγορο σνακ ανάμεσα στις δουλειές ή τη βόλτα σας.

Thea Terrace Bar

The Artist

Το The Artist διαθέτει δύο ταράτσες στις οποίες μπορείς να απολαύσεις πεντανόστιμες γαστρονομικές δημιουργίες, αλλά και υπέροχα cocktails. Χαλάρωσε από την μοναδική του ατμόσφαιρα και χάζεψε την κλασική ταινία που παίζει στην πολυκατοικία απέναντι. Ανοιχτό και για brunch θα κολλήσεις με τις προτάσεις του. Αφήσου στην μαγεία της γεύσης του αλλά και στην απλότητα των δημιουργιών του και το The Artist θα γίνει και εσένα η αγαπημένη σου ταράτσα στο κέντρο.

Η ταράτσα του Artist

The Zillers

Δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε τη λίστα με τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας χωρίς το αγαπημένο Zillers. Ακριβώς δίπλα στη Μητρόπολη της Αθήνας και στο roof garden του ομώνυμου ξενοδοχείου βρίσκεται ένας μικρός παράδεισος. Με υπέρκομψο design και μοναδική θέα χάρη στην κομβική του θέση. Απολαύστε καφέ, γλυκά ημέρας και φαγητό από καταξιωμένους chef.

undefined

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share