Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι νηστίσιμες προτάσεις της l’artigiano για τη Σαρακοστή

13 Απριλίου 2021 14:41
Οι νηστίσιμες προτάσεις της l’artigiano για τη Σαρακοστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η l’artigiano, προσφέρει ακαταμάχητα απολαυστικές γεύσεις και την περίοδο της Σαρακοστής, με μια μεγάλη ποικιλία σε νηστίσιμες επιλογές.

Ειδικότερα, οι φίλοι του brand μπορούν να επιλέξουν από τις 8 νέες, λαχταριστές συνταγές του vegan menu, που είναι όλες 100% νηστίσιμες και εξίσου απολαυστικές! Το νέο vegan menu από τη l’artigiano και τη Garden Gourmet είναι γεμάτο από μοναδικές επιλογές σε πίτσες, burgers και ζυμαρικά, φτιαγμένα από εκλεκτά φυτικά συστατικά, υψηλής πρωτεϊνικής αξίας!

Στο site και στο app της l’artigiano έχει δημιουργηθεί ειδική κατηγορία με νηστίσιμα προϊόντα, που περιλαμβάνει εκτός από το vegan menu, περισσότερες επιλογές σε φρέσκες, χειροποίητες πίτσες και μακαρονάδες με θαλασσινά για τη Σαρακοστή. Κάθε γευστική πρόταση της l’artigiano, νηστίσιμη ή μη, είναι ο κορυφαίος συνδυασμός των καλύτερων πρώτων υλών και της αγάπης για μοναδικό, αυθεντικό φαγητό.

Η l’artigiano εξελίσσεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού για ποιοτικό φαγητό και ποικιλία σε όλες τις περιστάσεις. Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share