Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στο Belle Amie τo καλοκαίρι συνεχίζεται και μέσα στο φθινόπωρο!

15 Σεπτεμβρίου 2020 15:27
Στο Belle Amie τo καλοκαίρι συνεχίζεται και μέσα στο φθινόπωρο!

Μπορεί ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου να είναι ήδη εδώ, όμως το σκηνικό παραμένει καλοκαιρινό και το Belle Amie ομορφαίνει την επιστροφή μας στην πόλη, δίνοντας μας καθημερινά την ευχάριστη αίσθηση πως είμαστε ακόμα σε mood διακοπών.

Το υπέροχο νεοκλασικό κτήριο στον πεζόδρομο της Αγγέλου Μεταξά στο Πασαλιμάνι, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ένα άκρως ποιοτικό και γευστικό ταξίδι με φόντο τα κατάρτια της Μαρίνας Ζέας. Εδώ, με το θαλασσινό αεράκι να μας αγκαλιάζει, απολαμβάνουμε καθημερινά ωραίες στιγμές, γεύσεις, εικόνες και συναισθήματα, στην πιο όμορφη καταπράσινη και ανθισμένη αυλή στην καρδιά του Πειραιά.

Ο chef Marko Rossi, μας μυεί σε συνταγές που μας κάνουν να ταξιδεύουμε και να νοσταλγούμε τα οικογενειακά τραπέζια και το καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό που όλοι αγαπάμε. Μια επιλογή ουσίας για όσους λατρεύουν τις Ελληνικές γεύσεις που δημιουργούνται καθημερινά με μια νέα δημιουργική ματιά, απλότητα και μεράκι.

Στο μενού επιλέγουμε ανάμεσα σε αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές (σφουγγάτα Κύθνου, ρόστο Ναξιώτικο, Κρητικά στριφτούδια), γεύσεις που μυρίζουν θάλασσα (σαρδέλες, γαριδάκι Συμιακό, χταπόδι), αλλά και μια ποικιλία σε ζυμαρικά και ριζότο (γιουβέτσι γαρίδας, μυδοπίλαφο λεμονάτο, ριζότο μανιταριών). Μια πανδαισία γεύσεων που μπορούμε να γευτούμε ως κυρίως γεύμα ή να μοιραστούμε στη μέση, σε συνδυασμό με εκλεκτές ετικέτες ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων.

Φυσικά, από το μενού δεν λείπει και το αγαπημένο μας brunch που σερβίρεται καθημερινά 9:00-14:00, με επιλογές όπως στραπατσάδα, ομελέτες, τηγανήτες πορτοκαλιού ή με νουτέλα και πολλές άλλες προτάσεις που συντροφεύουν απολαυστικά τα πρωινά μας.

Tη σκυτάλη παίρνουν οι μπονβιβερίστικες νύχτες στην πιο όμορφη αυλή του Πειραιά, με ιδιαίτερες μουσικές από τους resident DJs και με μια άκρως κοσμοπολίτικη αίσθηση που συνοδεύει το ατμοσφαιρικό μας δείπνο, σε συνδυασμό με συναρπαστικά cocktails και ξεχωριστά finger food plates (μπρουσκέτες με κρέμα κατσικίσιου τυριού ή σολομό, ελληνικό σούσι με γαύρο μαρινάτο τυλιγμένο σε φύλλο nori).

Το φθινόπωρο στην αυλή του Belle Amie σηματοδοτεί ένα δεύτερο καλοκαίρι και συνθέτει τις πιο όμορφες στιγμές της ωραίας ζωής.

Belle Amie
Αγγ. Μεταξά 11, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, 2104175740

www.facebook.com/belleamiegr

www.instagram.com/belleamiepiraeus

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share