Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πόρτο Ράφτη: 4 ''νόστιμα'' μεζεδοπωλεία που θα σας εκπλήξουν

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

21 Ιουλίου 2020 07:25
Πόρτο Ράφτη: 4 ''νόστιμα'' μεζεδοπωλεία που θα σας εκπλήξουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Πόρτο Ράφτη θα βρείτε πλούσιες και ποικίλες επιλογές για φαγητό. Αν είσαι όμως μερακλής και θέλεις το τσιπουράκι σου ή το ουζάκι σου με συνοδεία εκλεκτών μεζέδων, εμείς σου έχουμε τις καλύτερες επιλογές. Ανακαλύψαμε 4 μεζεδοπωλεία με το καλύτερο φαγητό που πραγματικά θα λατρέψεις.


Μπινελίκια

Τα Μπινελίκια είναι ένα ξεχωριστό μεζεδοπωλείο στο Πόρτο Ράφτη με μεγάλη ποικιλία από αυθεντικούς και χειροποίητους μεζέδες. Είτε επιλέξετε θαλασσινά είτε κρεατικά το μενού είναι το ίδιο νόστιμο και δημιουργικό.

Για να σας ανοίξει η όρεξη προτιμήστε καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με πιπεριές Φλωρίνης, φάβα Σαντορίνης με καραμελωμένα κρεμμύδια και καβουροσαλάτα.

Αν είστε του κρέατος μην παραλείψετε να δοκιμάσετε πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου με BBQ σως, γιαουρτλού κεμπάπ και όλες τις κλασικές γεύσεις που επιλέγουν οι περισσότεροι όπως κεφτεδάκια, χοιρινή μπριζόλα, μπιφτέκι μοσχαρίσιο και ψαρονέφρι, ενώ αν είστε πιο πολύ φίλος των θαλασσινών δοκιμάστε οπωσδήποτε γαρίδα σαγανάκι, σαρδέλα παντρεμένη, μύδια αχνιστά, μπακαλιάρο σκορδαλιά και γαριδομακαρονάδα.

Η θέα είναι εκπληκτική, βλέπει ολόκληρη την παραλία και είναι ιδανικά όποια ώρα κι αν το επιλέξεις για φαγητό.


Φύκι-Φύκι

Πριν λίγα χρόνια άνοιξε στο Πόρτο Ράφτη αυτό το μεζεδοπωλείο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, και έφτιαξε τη διάθεση ντόπιων και μη, όχι μόνο με το… αισθαντικό όνομά του, αλλά και με τα πιάτα του. Εδώ θα βρείτε όχι μόνο ωραίους ψαρομεζέδες, αλλά και γεύσεις για meat-lovers.

Καραβίδας

Στο μεζεδοπωλείο Καραβίδας θα ζήσετε μια από τις καλύτερες εμπειρίες γευμάτων στο Πόρτο Ράφτη.Από το 1972 έως σήμερα μοναδικός σκοπός του εστιατορίου μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση.Με αγνά και φρέσκα υλικά,μπροστά στο κύμα της θάλασσας απολαύστε το φαγητό σας με έντονη γεύση Ελληνικής μεσογειακής κουζίνας


Μελίκοκον Μεζεδοτοπωλείο

Ένα πολύ καλό μεζεδοπωλείο στο Πόρτο Ράφτη όπου θα απολαύσετε καταπληκτικούς μεζέδες σε γενναίες μερίδες. Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share