Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σπέτσες: 2 μοναδικά μεζεδοπωλεία για παραδοσιακές καταστάσεις

To Athensmagazine.gr προτείνει!

20 Ιουλίου 2020 07:35
Σπέτσες: 2 μοναδικά μεζεδοπωλεία για παραδοσιακές καταστάσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις Σπέτσες ότι και να πούμε είναι λίγο. Εδώ υπάρχει μια πληθώρα από ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Εμείς όμως εδώ στο athensmagazine.gr ξετρυπώσαμε 2 αυθεντικά μεζεδοπωλεία με καταπληκτικό φαγητό και μεζέδες. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε Σπέτσες απλά επισκεφτείτε τα


Καπελογιάννης

Με συνεχή παρουσία από το 1945, o Καπελογιάννης αποτελεί σταθερή αξία ως ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία των Σπετσών. Στεγάζεται σε ένα µπαλκόνι που µοιάζει να κρέµεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα όπου σερβίρει τους πολύτιµους θησαυρούς του βυθού. Τo µενού του «φιλοξενεί» εκλεκτούς παραδοσιακούς µεζέδες για το ούζο ή το κρασί, χειροποίητα ορεκτικά όλα µε γνήσια σπιτικά υλικά και ικανά να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Αργ-αλλιώς

Το μεζεδοπωλείο - καφέ αργ-αλλιώς είναι από τις καλύτερες προτάσεις του νησιού. Ένα μαγαζί με πολύ ωραία θέα, με καλομαγειρεμένα πιάτα και μεζέδες που θα σας εκπλήξουν. Συνοδεύστε το φαγητό σας με τσίπουρο, μπύρα και κρασί. Οι τιμές είναι καλές και το προσωπικό πολυ ευγενικό.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share