Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξοδος στον Βύρωνα: 3 μεζεδοπωλεία όνειρο

Το Athensmagazine.gr προτείνει..

29 Οκτωβρίου 2020 10:11
Έξοδος στον Βύρωνα: 3 μεζεδοπωλεία όνειρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Βύρωνα υπάρχουν διαχρονικές, και όχι μόνο, αξίες που αξίζει να επισκεφτείς για καλό φαγητό. Αν όμως θες κάτι πιο παρείστικο για να απολαύσεις το ουζάκι η το τσιπουράκι σου εμείς στο Athensmagazine.gr έχουμε επιλέξει 3 μεζεδοπωλεία που αξίζει να επισκεφτείς.


Το Πενηνταράκι


Το μεζεδοπωλείο Πενηνταράκι θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι το μαγαζί του καλοφαγά, κυριολεκτικά. Έχει δημιουργηθεί από έναν από τους μεγαλύτερους καλοφαγάδες του κόσμου και φυσικά απευθύνεται καθαρά σε αυτούς. Βέβαια αυτό δεν πρέπει να αποθαρρύνει τους υπολοίπους από το να το επισκεφτούν, αφού το μαγαζί είναι επηρεασμένο απο τα παραδοσιακά καφενεία.

Τουτέστιν, μας καλημερίζει γύρω στι 7 το πρωί με καλή παρέα και καφέ – μυρωδάτο ελληνικό για τους πιο παραδοσιακούς συνοδευόμενο από λαχταριστό λουκουμάκι, για να μας γλυκάνει τη μέρα- και συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ με ποικίλα και ενδιαφέροντα αλκοολούχα σκευάσματα και λιχουδομεζεδοκατανύξεις. Σε περίπτωση που είστε τυχεροί θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και τον τρομερό χαλβά της Μαίρης, του οποίου η συνταγή κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό!


Εις Υγείαν

Το μεζεδοπωλείο Εις Υγείαν στον Βύρωνα είναι ένα δημιουργικό ταξίδι στις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα μουσικό μεζεδοπωλείο, που θα σας ζεστάνει με τον όμορφο χώρο του και την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Επισκεφθείτε το Εις Υγείαν με τους φίλους ή την οικογένειά σας και απολαύστε σπιτικό φαγητό, παραδοσιακά μαγειρευτά και ελληνικές σπεσιαλιτέ από τα αδέρφια Χρήστο και Σπύρο Λούκα που είναι και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Δοκιμάστε σαλάτα Eις υγείαν, καλτσούνια με μέλι και σουσάμι, παστουρμαδόπιτα, λουκάνικο πιπεράτο, κεμπάπ πολίτικο, απάκι σχάρας, συκώτι μοσχαρίσιο,τηγανιά κοτόπουλο και πολλά ακόμα λαχταριστά εδέσματα που παρασκευάζονται από τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής αγοράς. Από το πλούσιο τραπέζι σας δε θα λείπουν το καλό κρασί, το ούζο και το τσίπουρο.

Ταξίδι Αλαργινό

Το μεζεδοπωλείο Αλαργινό έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και όχι τυχαία. Εδώ θα βρείτε ένα πολύ όμορφο και ζεστό χώρο με πολύ καλή και ευγενική εξυπηρέτηση. Το φαγητό και οι μεζέδες είναι πραγματικά εξαιρετικοί και σε καλές τιμές.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share