Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα 3 top μεζεδοπωλεία της Αγίας Παρασκευής

To Athensmagazine.gr προτείνει!

31 Οκτωβρίου 2020 09:43
Τα 3 top μεζεδοπωλεία της Αγίας Παρασκευής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις αγαπημένες συνοικίες της Αθήνας που γεμίζει από ζωή είναι η Αγία Παρασκευή. Εδώ η ποικιλία είναι η λέξη κλειδί καθώς οι επιλογές είναι πάρα μα πάρα πολλές. Εμείς εδώ στο athensmagazine.gr έχουμε 3 επιλογές για τσίπουρο και καλούς μεζέδες.


Μέλυδρον

Το Μέλυδρον βρίσκεται στον Τσακό της Αγίας Παρασκευής και η ταμπέλα του το συστήνει ως ρακομελάδικο- μεζεδοπωλείο. Ένα μεζεδοπωλείο που γρήγορα θα το κάνεις στέκι σου, όχι μόνο για το καλό φαγητό και τους μεζέδες αλλά και για τις καλές τιμές του αλλά και το φιλικό του περιβάλλον!

Τα Ρωμανάκια

Το μεζεδοπωλείο Ρωμανάκια στην Αγία Παρασκευή είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για κρητική κουζίνα στην περιοχή. Πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση των Μανώλη και Κώστα Ρωμανάκη που μεταφέρουν την πλούσια παράδοση του τόπου τους στην Αθήνα. Ο χώρος είναι ζεστός και φιλόξενος, συνδυάζοντας την παραδοσιακή διακόσμηση με μοντέρνα στοιχεία δημιουργώντας ένα γνήσιο κρητικό περιβάλλον.

Το μενού του μεζεδοπωλείου Ρωμανάκια περιλαμβάνει αυθεντικές κρητικές συνταγές από τα αγνότερα κρητικά υλικά και προϊόντα. Δοκιμάστε παραδοσιακό ντάκο, σύγκλινο και καλτσούνια, στάκα με αυγό, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα και γιαούρτι, κόκορα με χυλοπίτες, συκώτι μοσχαρίσιο με φάβα από μπιζέλια, σπέσιαλ γαμοπίλαφο και φανταστικό τσιγαριαστό αρνάκι. Μην παραλείψετε να συνοδεύσετε το φαγητό σας με καλό κρασί και ρακή.

... και Μεζεδάκι

Ένα από τα πιο νέα μεζεδοπωλεία που ξεχωρίζει για τον καθαρό του χώρο, τους πολύ νόστιμους και προσεγμένους μεζέδες και την ευγενική εξυπηρέτηση. Στα συν η ζωντανή μουσική που θα απογειώσει το κέφι σας.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share