Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

4 μεζεδοπωλεία για καλοφαγάδες στον Χολαργό

To Athensmagazine.gr προτείνει!

21 Οκτωβρίου 2020 09:37
4 μεζεδοπωλεία για καλοφαγάδες στον Χολαργό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Χολαργό ολο κάτι γίνεται. Νέα εστιατόρια και ταβέρνες συστήνονται στον κόσμο τα οποία ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Εμείς στο athensmagazine.gr βρήκαμε τα 4 καλύτερα μεζεδοπωλεία με καλό φαγητό και σπιτικά αποστάγματα που θα περάσετε καλά.


Τσιπουρίτο

Επειδή τα καλοκαιρινά βράδια δύσκολα τα περνάει κανείς στο σπίτι, το Τσιπουρίτο έχει δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον για να μπορείτε καθημερινά να απολαμβάνετε τέλειες γεύσεις και υπέροχες στιγμές χαλαρότητας. Το καταπράσινο μπαλκόνι του σε έναν από τους πιο ήσυχους δρόμους του Χολαργού, με τα λευκά τραπεζάκια του και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, γεμίζει χαρούμενες παρέες, ενώ τα πιάτα με τις λιχουδιές δεν σταματάνε να πηγαινοέρχονται.

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε θαλασσινούς μεζέδες ή κρεατικά και να τα συνδυάσετε με ψαγμένα ορεκτικά και δροσερές σαλάτες. Στο Τσιπουρίτο μπορείτε ακόμα να απογειώσετε τη διασκέδασή σας, αν επιλέξετε να το επισκεφτείτε την ημέρα που θα έχει ζωντανή μουσική.

Χικ

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο με τις αντίκες και την ταξιδιάρικη διακόσμηση που δεν φαντάζεσαι ότι κρύβεται πάνω στη Μεσογείων θα βρείτε μαγειρευτό φαγητό και λαχταριστούς μεζέδες που θα σας κάνουν να κολλήσετε.

Το μεζεδοπωλείο Χικ σερβίρει σπιτικά φαγητά και μεζέδες, από σουτζούκ μπουρέκ, παντζαροσαλάτα με κατίκι και καρύδια, τυροκαυτερή με πιπεριές Φλωρίνης μέχρι κεφτεδάκια της γιαγιάς και κοτόπουλο με κουρκουμά. Ανοιχτά κάθε βράδυ, μετά τις 20:00, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο με live από κιθάρα, ακορντεόν, μπουζούκι και τουμπερλέκι σε ρυθμούς από τον χώρο του ελαφρολαϊκού και του ρεμπέτικου.

Φυσαρμόνικα Μεζεδοποτείον

Νέο entry σχετικά στην ενδιαφέρουσα πιάτσα του Χολαργού και ήδη το μεζεδοπωλείο Φυσαρμόνικα ακούγεται πολύ, έχοντας αποκτήσει φανατικούς θαμώνες από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο. Μεζεδοπωλείο με πιάτα παραδοσιακών γεύσεων, εμπνευσμένα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον καφέ σας από νωρίς ή πλήρες πρωινό, με χορταστικές ομελέτες και λαχταριστά pancakes. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι έχει συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές και ότι το προτιμά κόσμος κάθε ηλικίας.

Φανή Μεζέ

Σε μία μικρή μονοκατοικία με μία δροσερή αυλή με γιασεμιά στον φράχτη και τα ψηφιδωτά στο πάτωμα, θα βρεις το πιο ζεστό και παρεΐστικο μεζεδοπωλείο στον Χολαργό, το Φανή Μεζέ. Διακοσμημένο με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες και ζωγραφισμένες στο χέρι κινηματογραφικές αφίσες, ο μάγειράς του Φανή Μεζέ «πειράζει» μεζεδάκια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που θα σε ενθουσιάσουν: παίρνει ταλαγάνι από την Μάνη και το ντύνει με γλυκό νεραντζάκι, γεμίζει τραγανές πίττες με πικάντικο παστουρμά από τον Αραπιάν και βουτάει τα κεφτεδάκια του σε ούζο, φέτα και ντομάτα, να γίνουν σαγανάκι.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share