Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραφήνα: 4 μεζεδοπωλεία δίπλα στο κύμα

To Athensmagazine.gr προτείνει!

17 Ιουλίου 2020 12:36
Ραφήνα: 4 μεζεδοπωλεία δίπλα στο κύμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μυρίζει καλοκαίρι στην Ραφήνα και αυτά τα 4 μεζεδοπωλεία-τσιπουράδικα που έχουμε διαλέξει για εσάς θα σας εντυπωσιάσουν. Εδώ θα φάτε φρέσκους ψαρομεζέδες, θα πιείτε τσίπουρο και κρασάκι και κυρίως σε τιμές που θα λατρέψει και η τσέπη σας.

Αγνάντι

Ένα ξεχωριστό μεζεδοπωλείο-τσιπουράδικο στην Ραφήνα είναι το Αγνάντι που σε κερδίζει με την απίστευτη θέα του. Νόστιμο φαγητό και καταπληκτικοί ψαρομεζέδες, απευθείας απο το καϊκι του μεζεδοπωλείου στην κουζίνα για να σας έρθουν ολόφρεσκοι και καλομαγειρεμένοι. Τσιπουράκι και ούζο είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα που θα συνοδεύσει το φαγητό σας μέχρι αργά το βράδυ.

Παλιές Αναμνήσεις

Θέλεις μεζεδοπωλείο; Λατρεύεις το τσίπουρο; Αγαπάς το ούζο; Σου αρέσει το καλό φαγητό, δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά και είσαι στην Ραφήνα… Ε τότε η καλύτερη λύση για σένα και την παρέα σου είναι το γνωστό πια μεζεδοπωλείο-ουζερί Παλιές Αναμνήσεις.


Σπιτικό φαγητό, πιάτα της ώρας, υπέροχοι μεζέδες, καταπληκτικό τσίπουρο και κρασί από τα Μεσόγεια και όλα αυτά στις πιο οικονομικές τιμές. Χειμώνα-καλοκαίρι πάντα υπάρχει ένα τραπέζι για σένα που έχεις μάθει να είσαι απαιτητικός και να βρίσκεις αυτό που θέλεις στην τιμή που το θέλεις.

Η Παληά Ραφήνα

Η Παληά Ραφήνα είναι ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο ψαρικών με υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές. Ολόφρεσκα ψάρια, τσιπουράκι και θέα στην θάλασσα συνθέτουν το καλύτερο σκηνικό για να περάσετε όμορφα.

Το Λιμένι

Το μεζεδοπωλείο Λιμένι στη Ραφήνα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία εδώ και δεκαέξι χρόνια, προσφέροντας μεσογειακή κουζίνα και παραδοσιακούς μεζέδες που συνδυάζονται ιδανικά με ούζο, μπύρα και καλό κρασί. Ξεκινήστε με την περίφημη σαλάτα γεύσεων, την οφτή πατάτα και το τυροπιτάρι, δροσερή μελιτζάνα, παστουρμαδόπιτα και γεμιστά μανιτάρια.

Συνεχίστε με σμυρνέϊκα σουτζουκάκια, μοσχαράκι με σταμναγκάθι και κόκορα κρασάτο. Δίπλα στη θάλασσα δε γίνεται να μη γευτείτε καλαμάρι με άγρια χόρτα, μυδομακαρονάδα και τη σπέσιαλ "γκαστρωμένη" σαρδέλα.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share