Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στα 5 καλύτερα μεζεδοπωλεία του Κορυδαλλού

To Athensmagazine.gr προτείνει!

15 Οκτωβρίου 2020 08:50
Στα 5 καλύτερα μεζεδοπωλεία του Κορυδαλλού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θες να απολαύσεις καλό φαγητό και μεζέδες στον Κορυδαλλό εμείς σου έχουμε εδώ τα καλύτερα. Έχουμε συγκεντρώσει τα 5 καλύτερα μεζεδοπωλεία που θα φας καλά, θα πιεις καλά και θα περάσεις καλά.

Tαμπακιέρα

Φιλικό και ζεστό περιβάλλον, μοντέρνα-παραδοσιακή διακόσμηση με το χρώμα του πράσινου να κυριαρχεί στο χώρο, γρήγορο σέρβις και υπέροχες μεσογειακές γεύσεις. Φυσικά, μιλάμε για το μεζεδοπωλείο Ταμπακιέρα στον Κορυδαλλό, που έχει γίνει σημείο αναφοράς για τα χαλαρά και ξέγνοιαστα βράδια με την παρέα, την οικογένεια ή το ταίρι σου, αν θέλεις να απολαύσεις νόστιμες μεσογειακές συνταγές, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Άριστο μέσα στην απλότητά του, προσφέρει πιάτα όπως φάβα με καραμελωμένα γλυκόξινα κρεμμύδια, παντζαροσαλάτα με καρύδι και το πλέον αγαπημένο σε όλους, το ξεχωριστό γλυκόξινο κοτόπουλο με λαχανικά.

Τ’ ανείπωτα

Παραδοσιακό, μικρό, λιτό, κλασσικό, ζεστό, όμορφο και νέο. Φυσικά, δε μιλάμε για άλλο από το μουσικό μεζεδοπωλείο Τ’ανείπωτα στην περιοχή του Κορυδαλλού. Το μοναδικό του περιβάλλον έρχεται να συμπληρώσει το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό του, σε συνδυασμό με τις λαχταριστές ελληνικές του γεύσεις και τα πλούσια και νόστιμα μεζεδάκια του που εμείς τόσο αγαπήσαμε.

Εκεί μπορείς να απολαύσεις ανάμεσα σε άλλα, λαχταριστό λουκάνικο σπετζοφάι, χειροποίητο ζουμερό μπιφτέκι συνοδεία από τραγανές τηγανητές πατάτες, γευστική τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι, ψαρονέφρι με σάλτσα μανιταριών, μυρωδάτο ριζότο με νόστιμο κοτόπουλο και μικρά λαχανικά. Το καλύτερο… Όλα αυτά, συνοδεύονται από live μουσική, για περισσότερο κέφι, χωρό και τραγούδι!

Τσαρδάκι

Έχεις όρεξη για καλούς και νόστιμους ελληνικούς μεζέδες σε μοναδικές τιμές, αλλά και για κους κους με την παρέα; Σου προτείνουμε το μεζεδοπωλείο Τσαρδάκι στον Κορυδαλλό. Ο χώρος του μικρός, λιτός, παραδοσιακός και ζεστός, θυμίζει παλιό ταβερνάκι, προσφέροντας μοναδικές στιγμές γέλιου και κεφιού. Η εξυπηρέτηση πάντα ευγενική και γρήγορη και οι μεζέδες του απλά μοναδικοί και πάντα γευστικοί.

Μέσα σε πολλά άλλα, θα βρεις τα αγαπημένα μας νόστιμα κεφτεδάκια, τα γευστικά τους χόρτα, τραγανές και νόστιμες τηγανιτές πατάτες, τηγανιτά κολοκυθάκια, ψητά λαχανικά με σως μπαλσάμικο, μπρουσκέτες με προσούτο μαρμελάδα ντομάτας και ανθότυρο και φυσικά πολλές πλούσιες και δροσερές σαλάτες, όπως σαλάτα Τσαρδάκι και κρητικό ντάκο.

Σμυρνέικο

Ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, μοντέρνος χώρος με φωτογραφίες από την Σμύρνη από άκρη σε άκρη και νόστιμοι ελληνικοί χειροποίητοι μεζέδες σε περιμένουν στο μεζεδοπωλείο Σμυρνέικο στον Κορυδαλλό. Τόσο το περιβάλλον του, όσο και οι μυρωδιές από τα πεντανόστιμα πιάτα του που περνάνε από δίπλα σου, θα σου ανοίξουν την όρεξη. Από το πλούσιο μενού του, σου προτείνουμε για αρχή φέτα μελένια, κολοκυθοκεφτέδες, παστουρμαδοπιτάκια, σαλάτα Σμυρναίικο με ντομάτα, μαρούλι, κάσιους, cranberries, αμύγδαλα, ψιλοκομμένο κοτόπουλο και σως βαλσάμικο και για κυρίως, οπωσδήποτε τα λαχταριστά του παϊδάκια κοτόπουλο στη σχάρα.

Η Δεκάρα Φαγοποτείον

Αγαπημένο μεζεδοπωλείο στον Κορυδαλλό για όλους τους καλοφαγάδες που θέλουν μενού με απεριόριστη κατανάλωση, η Δεκάρα Φαγοποτείον. Ευγενική εξυπηρέτηση, παραδοσιακός και λιτός χώρος, πλούσιες ελληνικές γεύσεις και καλές τιμές είναι αυτά που το χαρακτηρίζουν. Το μενού του περιλαμβάνει λαχταριστές ποικιλίες, γευστικά ορεκτικά, δροσερές σαλάτες και νόστιμα πιάτα που σίγουρα δε θα σε απογοητεύσουν. Μπορείς μάλιστα, να απολαύσεις τα απεριόριστα πιάτα του, συνοδεία με live μουσική, κέφι και χορό.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share