Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόλτα στο Γουδή: 5 φιλόξενα μεζεδοπωλεία

To Athensmagazine.gr προτείνει!

13 Οκτωβρίου 2020 07:44
Βόλτα στο Γουδή: 5  φιλόξενα μεζεδοπωλεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή την φορά θα βγούμε στο Γουδή και όχι στο Γουδί, μιας και άλλαξε πια η ορθογραφία. Κλασσική φοιτητοκατάσταση εδώ με πλούσιες επιλογές και εμείς θα σας συστήσουμε σε 5 αγαπημένα μεζεδοπωλεία για καλό φαγητό και τσίπουρο.


Το Διχτάκι

Το μεζεδοπωλείο Το Διχτάκι βρίσκεται σε ένα πολύ ήσυχο σημείο όπου θα απολαύσεις γευστικούς ψαρομεζέδες. Εκεί θα δοκιμάσεις μύδια αχνιστά, τηγανητά μπακαλιαράκια, χταποδάκι ψητό, γαύρο μαρινάτο, παραδοσιακή φάβα και νόστιμα ελληνικά βραστά χόρτα. Όλα αυτά μαζί θα γίνουν ακόμη πιο γευστικά με ένα καραφάκι τσίπουρο με γλυκάνισο και χαλβά σιμιγδαλένιο!

Ελαϊκόν

Ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία στο Γουδή είναι το Ελαϊκόν. Πρόκειται για ένα από τα οικονομικότερα στέκια στην περιοχή για φαγητό, ποτό και τσιπουροκαταστάσεις. Συνδυάζει μεζέδες, τσίπουρο και ρακή σε προσιτές τιμές, για να τσουγκρίσεις με το παρέακι σου. Γαρίδες με ουζάκι, λουκάνικο σαγανάκι και πανσέτα καπνιστή σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.


Μάγισσες Φέρτε Βότανα

Ένα ακόμη αγαπημένο μουσικό ταβερνείο – μεζεδοπωλείο είναι το Μάγισσες Φέρτε Βότανα, που προσφέρει νόστιμο και καλομαγειρεμένο φαγητό σε καλές τιμές. Ετοιμάσου για σπιτικούς μεζέδες και πιάτα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, μαζί με καλό κρασί, τσίπουρο ή ούζο. Το μενού απαρτίζεται από αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, όπως τηγανιά κοτόπουλο, κεμπάπ Δράμας, λουκάνικο χωριάτικο, κεφτεδάκια αλλά και πεντανόστιμες πατάτες τηγανητές!

Λινάτσα

Τελευταία πρόταση για φοβερά μεζεδοπωλεία είναι η Λινάτσα. Πρόκειται για ένα φιλόξενο μεζεδοπωλείο-ψητοπωλείο όπου μπορείς να διασκεδάσεις με την παρέα σου απολαμβάνοντας νόστιμα μεζεδάκια. Ο εσωτερικός χώρος συνδυάζει παραδοσιακά με μοντέρνα στοιχεία, παίζει με τα χρώματα, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η κουζίνα του μεζεδοπωλείου στηρίζεται στις ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και εστιάζει κυρίως στα εξαιρετικά μαγειρευτά χρησιμοποιώντας τις πιο αγνές πρώτες ύλες.


Εναλλάξ

Το Εναλλάξ είναι ένα μεζεδoπωλείο - καφέ στο Γουδή που έχει γίνει το νέο στέκι στην πόλη... Ξεκινάμε το πρωί με καφέ και συνεχίζουμε με τσίπουρο,κρασί, ρακόμελο και μεζεδάκια σε πολύ καλές τιμές.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share