Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: 3 μεζεδοπωλεία που θα σας εντυπωσιάσουν

To Athensmagazine.gr προτείνει!

8 Οκτωβρίου 2020 08:34
Γλυκά Νερά: 3 μεζεδοπωλεία που θα σας εντυπωσιάσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θες να έρθεις στα Γλυκά Νερά και δεν ξέρεις τι επιλογές έχεις είμαστε εμείς εδώ να σε βοηθήσουμε. Πέρα από ταβέρνες και εστιατόρια έχουμε να σου προτείνουμε 3 καταπληκτικά μεζεδοπωλεία για να απολαύσεις το τσιπουράκι και το ουζάκι σου. Τι λες;

Σαλπάρω

Στο μεζεδοπωλείο Σαλπάρω στα Γλυκά Νερά θα περάσετε υπέροχα. Νόστιμο φαγητό και μεζέδες σε ένα ωραίο φιλικό χώρο και βέβαια σε πολύ καλές τιμές. Μην χάσετε τις ημέρες με ζωντανή μουσική που θα απογειώσουν την διασκέδαση σας.

Λυκονέρι

Ένα καταπληκτικό μεζεδοπωλείο είναι το Λυκονέρι που προσφέρει πολύ καλά κρέατα και ψαρικά σε λογικές τιμές, το φαγητό και οι μεζέδες είναι πολύ νόστιμο και καλομαγειρεμένο. Φιλικοί, νέοι άνθρωποι και ζεστή εξυπηρέτηση.

Άλλη Μια

Στα Γλυκά Νερά, σε έναν ήσυχο δρόμο βρίσκεται το μεζεδοπωλείο Άλλη Μια. Ο εσωτερικός του χώρος είναι διακοσμημένος με πολλές φωτογραφίες, μουσικά όργανα και μπουκαλάκια ούζου και τσίπουρου διαφόρων μεγεθών και ετικετών. Η αυλή είναι δροσερή, με αρκετά τραπέζια, περιτριγυρισμένη με ζαρντινιέρες. Το φαγητό και οι μεζέδες που θα δοκιμάσετε είναι φτιαγμένα με σπιτικό και νόστιμο τρόπο που θα σας ενθουσιάσει. Καλές τιμές και ευγενική εξυπηρέτηση.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share