Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

3 άπαιχτα μεζεδοπωλεία στο Νέο Ψυχικό

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

6 Οκτωβρίου 2020 08:07
3 άπαιχτα μεζεδοπωλεία στο Νέο Ψυχικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Νέο Ψυχικό φυσικά και φημίζεται για το ακριβό του γούστο και τις grande καταστάσεις. Συνήθως θα βρείς gourmet καταστάσεις και ακριβά εστιατόρια, αλλά εμείς θα σε εκπλήξουμε λέγοντας σου ότι υπάρχουν μεζεδοπωλεία πιο χαλαρά και πιο παρείστικα. Αν δεν μας πιστεύεις συνέχισε να διαβάζεις.

Χοχλιδάκι

Αυτό το μεζεδοπωλείο θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα ακόμη και αν βρισκόταν στον Βόλο ή τη Θεσσαλονίκη. Η λίστα με τα ούζα και τα τσίπουρα που διαθέτει, δεν έχουν τελειωμό. Οι γεύσεις, η ποιότητα και η ποσότητα των μεζέδων είναι ανώτερη από οποιοδήποτε άλλο υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Επειδή τις περισσότερες φορές δεν πέφτει καρφίτσα, καλό θα ήταν να έχετε κάνει κράτηση.

Το Τζάκι

Στην όμορφη περιοχή του Νέου Ψυχικού, θα βρείτε το μεζεδοπωλείο Τζάκι. Στο μεζεδοπωλείο αυτό θα συναντήσετε γνήσιες γεύσεις με συνταγές παρμένες απο την μεσογειακή κουζίνα. Εδώ όλα τα τρόφιμα είναι αγνά και αρίστης ποιότητας. Το πλούσιο μενού, θα καλύψει και θα ευχαριστήσει όλους τους πελάτες. Η αυθεντική ρακί μαζί με τους μεζέδες και την μουσική, φέρνουν στο νου, παλιές και αξέχαστες εποχές.

Στο εστιατόριο , κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, απο τις εννιά και μισή, η ζωντανή μουσική, κρατά συντροφιά στο γεύμα σας, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία.

Retro Φοιτητής

Ο «Retro Φοιτητής» λειτουργεί ως παραδοσιακό καφενείο εδώ και 10 χρόνια στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωστή Παλαμά. Τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει, τα εξωτερικά τραπεζάκια δίπλα στην καταπράσινη πλατεία, είναι ό,τι πρέπει. Εδώ θα απολαύσεις τέλεια μεζεδάκια μαζί με το τσιπουράκι σου και θα παίξεις και το ταβλάκι σου.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share