Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στα 2 καλύτερα μεζεδοπωλεία της Βάρης

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

12 Ιουλίου 2020 10:08
Στα 2 καλύτερα μεζεδοπωλεία της Βάρης

Αν βρίσκεσαι στον ναό των κρεατοφάγων, στην Βάρη, και ψάχνεις ένα ωραίο μεζεδοπωλείο να πιεις το τσιπουράκι σου και να γευτείς ωραία ''θαλασσινά'' μεζεδάκια τότε πρέπει να κατευθυνθείς σε ένα από τα παρακάτω.

Αλίανθος

Το μεζεδοπωλείο Αλίανθος στη Βάρη προσφέρει μεζέδες και καλό φαγητό πάνω στη θάλασσα. Το αρχαίο όνομα της Βάρκιζας, η οποία κατοικείται από τον 8o αι. π.Χ., είναι Αλίανθος (μικρό αγριολούλουδο με κίτρινα πέταλα) από όπου δανείστηκε το όνομά του το μεζεδοπωλείο.

Τα τραπεζάκια βρίσκονται πάνω στο γρασίδι και η θάλασσα μόλις στα 10 μέτρα, δημιουργώντας ένα νησιώτικο, καλοκαιρινό σκηνικό. Οι επιλογές του μενού είναι πολλές και περιλαμβάνουν θαλασσινούς μεζέδες, φρέσκα ψάρια στα κάρβουνα, χορταστικό μυδοπίλαφο και εξαιρετική γαριδομακαρονάδα. Ο λάτρεις τους κρέατος μπορούν να απολαύσουν χοιρινή μπριζόλα, ζουμερό μπιφτέκι και χειροποίητες παραδοσιακές συνταγές. Το ούζο, το τσίπουρο και το καλό κρασί συνοδεύουν υπέροχα τις θαλασσινές γεύσεις και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Ψαράκια και Θαλασσινά

Εξαιρετική ποιότητα φαγητού, μεγάλες μερίδες και χαμηλές τιμές αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας που έχουν καθιερώσει τα «Ψαράκια και Θαλασσινά» στις κορυφαίες επιλογές για ούζο και φαγητό.
Το μεζεδοπωλείο με ψαρομεζέδες και πιάτα μεσογειακής κουζίνας συνδυάζουν την άριστη διασκέδαση και απόλαυση. Έοντας σωστό σέρβις και εξειδικευμένη κουζίνα, προσφέρουν χορταστικές μερίδες και την λύση στην καθημερινή αναζήτηση της φρεσκάδας, με τελικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του κοινού.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share