Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα 6 καλύτερα μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω

Θα τα λατρέψετε!

13 Οκτωβρίου 2020 07:46
Τα 6 καλύτερα μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω

Αιγάλεω ίσον φοιτητόκοσμος και γεμάτα τραπέζια. Εδώ η περιοχή σφύζει από ζωή και οι επιλογές είναι ομολογουμένως αρκετές. Μέρη για καλό φαγητό και καλοπέραση υπάρχουν αρκετά και εμείς εδώ συγκεντρώσαμε τα καλύτερα μεζεδοπωλεία για να απολαύσετε ρακές και ουζάκι με την παρέα.

Ρακοθεωρίες

Και επειδή οι τοπ επιλογές στο γνωστό και πολύβουο πεζόδρομο είναι αρκετές, λίγο παρακάτω θα βρεις ένα από τα πρώτα μεζεδοπωλεία της Αγίας Λαύρας, τις Ρακοθεωρίες, το οποίο ξεκίνησε το 1961 και έκτοτε έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για όλες τις παρέες που έχουν καλοφαγάδες.

Γνωστό τόσο για το εξαιρετικό φαγητό και τα μεζεδάκια, όσο και για τη γνήσια κρητική ρακή, το εκπληκτικό κρασί, αλλά και το χειροποίητο ρακόμελο και οινόμελο που τις συνοδεύουν, θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου στέκι. Η διακόσμησή του λιτή και παραδοσιακή, με τα ξύλινα τραπεζάκια και τις ξύλινες καρεκλίτσες να γεμίζουν το χώρο και να σου προσφέρουν ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο. Ο κατάλογός του θα σε εντυπωσιάσει με τις πλούσιες, νόστιμες και ποικίλες επιλογές του, από τις οποίες δε θα ξέρεις ποια να διαλέξεις.


3 Οκάδες

Τοπ επιλογή στο Αιγάλεω αποτελεί φυσικά το μεζεδοπωλείο 3 Οκάδες, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της διασκέδασης, στην Αγίας Λαύρας 5. Σπιτικοί παραδοσιακοί μεζέδες, νόστιμο ελληνικό φαγητό, live μουσική, ούζο, τσίπουρο και καλό κρασί, συντροφεύουν όλους τους γλετζέδες επισκέπτες του.

Ο χώρος του ζεστός και φιλόξενος, διακοσμημένος με το στοιχείο της πέτρας που δεσπώζει από άκρη σε άκρη, αλλά και το ευγενικό του προσωπικό, να σε εξυπηρετεί πάντα με χαμόγελο και γρηγοράδα, θα το κάνουν αγαπημένη σου συνήθεια. Εκεί θα βρεις αυθεντικό σπιτικό φαγητό που μαγειρεύεται καθημερινά από τα πιο αγνά υλικά της ελληνικής γης, αλλά και πολλές ξεχωριστές και νόστιμες επιλογές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιό απαιτητικούς της παρέας.

Τσιπού & ρακί

Το Τσιπού & ρακί ποτελεί ένα σχετικά καινούργιο μεζεδοπωλείο στον πολυσύχναστο πεζόδρομο, το οποίο όμως κατάφερε από την πρώτη στιγμή να μπει στις καρδιές μας. Από τη μία ο μεγάλος, μοντέρνος και πολύχρωμος χώρος του, με τις ξύλινες χρωματιστές του καρέκλες, τις φωτογραφίες με τις αστείες ατάκες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο στους τοίχους και τον δροσερό του εξωτερικό χώρο.

Από την άλλη, το ευγενικό και γρήγορο προσωπικό του, οι νόστιμοι παραδοσιακοί ελληνικοί μεζέδες, το καλό φαγητό και οι άπαιχτες τιμές του. Πως γίνεται να μην ανήκει σε μία από τις top επιλογές μας για έξοδο στο Αιγάλεω με την παρέα;

Δεκαράκι

Νόστιμοι σπιτικοί μεζέδες, ξεχωριστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, τσίπουρο και ρακί είναι αυτά που το κάνουν ένα από τα top μεζεδοπωλεία στο Αιγάλεω. Ο χώρος του, ο οποίος είναι προσεγμένος και μοντέρνος, με το στοιχείο του παλιού, της πέτρας και των έντονων χρωμάτων να συνδυάζονται αρμονικά και να δημιουργούν ένα φιλόξενο περιβάλλον και ταυτόχρονα η ζεστή του ατμόσφαιρα, ιδανική για κάθε σου έξοδο με την παρέα, θα σε κάνουν να το αγαπήσεις και να θέλεις να το επισκεφθείς ξανά και ξανά.

Εκεί θα βρεις καλό κρασί, νόστιμους μεζέδες, αλλά και λαχταριστές – τεράστιες ποικιλίες για να μοιραστείς με την παρέα σου, όλα μαγειρεμένα με τα πιό αγνά και φρέσκα υλικά της εποχής και σε απίστευτες τιμές.

Φεγγαρόπετρα

Ένας λιτός, νοσταλγικός χώρος με κυρίαρχους τους τόνους του ξύλου φιλοξενεί τις μεζεδοκατανύξεις της παρέας στη Φεγγαρόπετρα. Εδώ, αυτό το τίμιο μεζεδοπωλείο προσφέρει πολλές επιλογές μεζέδων όπως ταλαγάνι σχάρας, παραδοσιακές κρητικές πίτες, πανσετάκια με πικάντικη σάλτσα, φιλετάκια με δαμάσκηνο και πορτοκάλι, τρία είδη κεφτέδων, αρμένικο κεμπάπ και πηλιορείτικο σπετσοφάι.

Θα βρείτε και λίγα μαγειρευτά ημέρας ή πιο «βαρβάτα» πιάτα κρεατικών και θα τα συνοδέψετε με κρασί ή ρακές και θα απολαύσετε και ζωντανή λαϊκή μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ρεμεζέ

Ζεστή ατμόσφαιρα και λατρεμένες γεύσεις, περιμένουν εσένα και την παρέα σου στο μεζεδοπωλείο Ρεμεζέ. Ένα αυθεντικό ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο, το οποίο προσφέρει μοναδικές χορταστικές μερίδες και ποικιλίες, για να τα συνδυάσεις με κρασί, ούζο και ρακή, δημιουργούν τις πιό όμορφες στιγμές με την παρέα σου.

Ο χώρος του απλός, με χαλαρή ατμόσφαιρα και παρεϊστικο κλίμα, ενώ το προσωπικό του σε υποδέχεται πάντα με χαμόγελο και ευγένεια. Οι γεύσεις του παραδοσιακές, απλές και αγαπημένες, θα το κάνουν το επόμενό σου στέκι! Έχουμε λοιπόν, μοντέρνα διακόσμηση, ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα, φθηνό και ποιοτικό φαγητό. Αν δεν είναι αυτός ο ιδανικός συνδυασμός για ένα μεζεδοπωλείο, τότε ποιός είναι;

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share