Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Iceroll: Το top στέκι πάει και στο Χαλάνδρι!

14 Ιουλίου 2020 10:49
Iceroll: Το top στέκι πάει και στο Χαλάνδρι!

H Γη είναι σφαιρική και... το παγωτό είναι στογγυλό. Έτσι το έχεις συνηθίσει χρόνια τώρα να το απολαμβάνεις, αφού σου το σερβίρουν, σε μπαλίτσες μέσα σε χάρτινα μπολ ή τραγανά χωνάκια. Σωστά; Καιρός να ξεχάσεις όλη αυτή την κοσμοθεωρία, να δεις το χειροποίητο παγωτό αλλιώς, να γνωρίσεις έναν νέο τρόπο απόλαυσής του... τώρα και στο Χαλάνδρι! Γιατί στο Iceroll το παγωτό σερβίρεται σε τέλεια ρολάκια που αν και επίπεδα δεν είναι ούτε καθόλου flat με την έννοια του συνηθισμένου και αδιάφορου! Εδώ, το φρέσκο γάλα, τα φρέσκα φρούτα και τα πιο λαχταριστά υλικά γίνονται παγωτό μπροστά στα μάτια σου!

Το μυστικό της επιτυχίας του Iceroll βρίσκεται σε μια παγωμένη επιφάνεια, πάνω στην οποία έμπειροι τεχνίτες παντρεύουν αγνό, φρέσκο γάλα ημέρας (άρτι αφιχθέν από τον συνεταιρισμό ΘΕΣ γάλα) ή γάλα καρύδας (για τους vegans) με ό,τι λαχταράει η καρδιά και η φαντασία σου: Φρέσκα φρούτα εποχής και superfoods (όλα από από Έλληνες παραγωγούς) ή αγαπημένες σοκολάτες και μπισκότα, αλλά και πολλές ακόμη πρωτότυπες γεύσεις ετοιμάζονται live μπροστά στα μάτια σου και με βάση το αντίστοιχο υλικό (π.χ. πραγματικό κομμάτι από carrot cake ή red velvet cake ή σουφλέ σοκολάτας που κόβονται επιτόπου) γίνονται... παγωτό. Πίστεψέ μας ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας έχει σκεφτεί όλους τους εκλεκτούς συνδυασμούς που μπορούν να κατακτήσουν κάθε γευστικό κάλυκα της γλώσσας σου!

Ναι, μόλις περάσεις την πόρτα του Iceroll καταλαβαίνεις πως ήρθες στο σωστό μέρος. Ένας νέος κόσμος απόλαυσης ξετυλίγεται μπροστά σου κι εσύ κάνεις ότι μπορείς για να αντισταθείς στον πειρασμό να δοκιμάσεις όλες τις γεύσεις με τη μια! Και αν μέχρι σήμερα πρέπει να πας στο Μοναστηράκι, στη Γλυφάδα, αλλά και στη Ρόδο, να ξέρεις πως σύντομα το αγαπημένο στέκι των ice creamers θα αποκτήσει και άλλο ένα στο Χαλάνδρι. Stay tuned για περισσότερα ¨φρέσκα” νέα!


Ice Roll

  • Μοναστηράκι; Αθηνάς 2 και Ερμού, τηλ. 210 3238140
  • Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 2, Πλατεία Εσπερίδων, τηλ. 2108945009
  • Ρόδος: Ερμού 83 Παλιά Πόλη
  • Χαλάνδρι: Ανδρέα Παπανδρέου 25

www.iceroll.gr

www.facebook.com/IceRollGR

www.instagram.com/iceroll.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share