Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

4 γευστικά hot points στο Λαγονήσι

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

28 Ιουνίου 2020 18:56
4 γευστικά hot points στο Λαγονήσι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την επόμενη φορά που θα έρθετε στο όμορφο Λαγονήσι, πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια στάση σε ένα από τα παρακάτω εστιατόρια-ταβερνες για να φας και να πιείς καλά.

Τρεχαντήρι

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μαζικής εστίασης από το 1951, το "Τρεχαντήρι", έχει ήδη δημιουργήσει την δική του ταυτότητα στην περιοχή του Λαγονησίου.Όμορφο και καθαρό περιβάλλον, επαγγελματική συνείδηση, ποιότητα, σεβασμός και καλό φαγητό μαζί με προσιτές τιμές είναι αυτά που κάνουν το Τρεχαντήρι την πρώτη επιλογή των πελατών.


Τα Καλάμια

Τα Καλάμια, η ιστορική ταβέρνα που στέκει στο ίδιο σημείο στο Λαγονήσι από το 1947, προσφέρει μόνο φρέσκο ψάρι – με ξακουστό πιάτο μία απίστευτη γαριδομακαρονάδα- και έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Είναι ιδανική στάση για μετά την παραλία για να απολαύσετε φοβερό φαγητό. Είναι μια καθαρή ψαροταβέρνα, που συνεργάζεται με τέσσερα καΐκια τα οποία δουλεύουν μόνο για αυτούς. Για αυτό εμπιστεύσου μας όταν σου λέμε ότι τα ψάρια του είναι ολόφρεσκα.

Κυρά Πόπη

Η Κυρά Πόπη είναι από τις καλύτερες ταβέρνες που μπορείς να επιλέξεις. Ένα θερμό καλωσόρισμα σας περιμένει, φιλική εξυπηρέτηση και βέβαια νόστιμο φαγητό σε καταπληκτικές τιμές.

Kohylia

Το εστιατόριο "Kohylia", στο Grand Resort Lagonissi, με αφορμή την θερινή σεζόν μας υποδέχεται με ένα degustastion menu. Το εστιατόριο έχει λάβει πολυάριθμες διακρίσεις, εξαιρετικές κριτικές, αλλά πάνω απ' όλα έχει ξεχωρίσει στην καρδιά των επισκεπτών του, ενώ αποτελεί την κορωνίδα ανάμεσα στους προορισμούς γεύσης που προσφέρει το Grand Resort Lagonissi.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share