Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4 καταπληκτικά μαγαζιά στα Γλυκά Νερά για το τέλειο φαγητό

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει

28 Ιουνίου 2020 16:41
4 καταπληκτικά μαγαζιά στα Γλυκά Νερά για το τέλειο φαγητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν βρεθείτε στα Γλυκά Νερά και είστε πεινασμένοι μην ανησυχείτε καθόλου, εμείς εδώ στο athensmagazine.gr σας έχουμε βρει τα 4 καλύτερα για να ξέρετε που να πάτε.

Λυκονέρι

Μια πολύ όμορφη ταβέρνα είναι το Λυκονέρι που προσφέρει πολύ καλά κρέατα και ψαρικά σε λογικές τιμές, το φαγητό είναι πολύ νόστιμο και καλομαγειρεμένο. Φιλικοί άνθρωποι και ζεστή εξυπηρέτηση.

Άλλη μία

Στα Γλυκά Νερά, υπάρχει Άλλη μια ταβέρνα για καλό φαγητό.Ο εσωτερικός χώρος είναι διακοσμημένος με πολλές φωτογραφίες, μουσικά όργανα και μπουκαλάκια ούζου και τσίπουρου διαφόρων μεγεθών και ετικετών. Η αυλή είναι δροσερή, με αρκετά τραπέζια, περιτριγυρισμένη με ζαρντινιέρες. Οι καρέκλες είναι πολύ άνετες και η ατμόσφαιρα οικεία και ζεστή.

Καλή σχέση ποιότητας τιμής και σπιτική κουζίνα, τίμια, χωρίς υπερβολές και ψεύτικες ανησυχίες. Αυτό οφείλεται στη μαγείρισσα κυρία Μαίρη από τις Σέρρες, που μας δείχνει τη μαγειρική τέχνη των γυναικών της βόρειας Ελλάδας. αξίζει να δοκιμάσετε τα θράψαλα, το μπιφτέκι και τα παστουρμαδοπιτάκια.


Ψίθυροι και Γεύσεις

Η ταβέρνα Ψίθυροι και Γεύσεις είναι μια οικογενειακή ταβέρνα που σερβίρει πολύ καλό φαγητό, σπιτικό θα λέγαμε, οι μερίδες είναι πλούσιες και χορταστικές. Στα συν η άπλα που έχει καθώς οι οικογένειες με παιδιά μπορούν να απολαύσουν άφοβα το φαγητό τους.

La Strada the art of pizza

Στο εστιατόριο θα βρείτε ευρεία ποικιλία επιλογών πίτσας για γνώστες. Επαγγελματικά φτιαγμένες , πάντα φρέσκες και με τα πιο νόστιμα και φρέσκα υλικά!Οι επιδέξιοι μάγειρές μας, θα φτιάξουν την πίτσα σας, μπροστά σας! Απολαύστε την τέχνη της παρασκευής της πίτσας και βεβαιωθείτε για την φρεσκότητά της.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share