Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορωπί: 4 εστιατόρια με το καλύτερο φαγητό

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

26 Ιουνίου 2020 07:22
Κορωπί: 4 εστιατόρια με το καλύτερο φαγητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν ψάχνετε το επόμενο στέκι σας στο Κορωπί, δοκιμάστε τα παρακάτω 4 και θα εκπλαγειτε.

Ελιά

Το εστιατόριο Ελιά στο Κορωπί αποτελεί μια καλή επιλογή για νόστιμο ελληνικο φαγητό στην περιοχή. Με έξι χρόνια επιτυχημένης πορείας και πιστούς πελάτες, η Ελιά αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για να απολαύσετε σπιτικές γεύσεις και ελληνικές σπεσιαλιτέ με την οικογένεια και τους φίλους σας. Λευκό χρώμα, φωτεινή διακόσμηση και παραδοσιακά στοιχεία συνθέτουν ένα παρεΐστικο σκηνικό που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Το μενού του εστιατορίου Ελιά περιλαμβάνει φρέσκα θαλασσινά και συνταγές από την Μυτιλήνη, κρεατομεζέδες και παραδοσιακές σπεσιαλιτέ. Δοκιμάστε λαδοτύρι Μανταμάδου, χταπόδι ξυδάτο, αχινοσαλάτα, σουπιά κρασάτη, αυθεντικούς γκιουσλεμέδες (παραδοσιακό τυροπιτάκι Μανταμάδου), φάβα, κεφτεδάκια ούζου, μύδια σαγανάκι Λήμνου και υπέροχη μακαρονάδα θαλασσινών, μπιφτέκια, λουκάνικο μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο φιλέτο σουβλάκι. Όλες τις μοναδικές συνταγές μπορείτε να τις συνοδεύσετε με μεγάλη ποικιλία ούζων κυρίως από τη Μυτιλήνη, εκλεκτό τσίπουρο και εξαιρετικό κρασί.

Το στέκι του Χρήστου

Το στέκι του Χρήστου θα γίνει σίγουρα και δικό σας. Νόστιμα ορεκτικά και καλοψημενα κρέατα σε γενναίες μεριδες και ικανοποιητικές τιμές. Καθαρός χώρος, νόστιμο φαγητό και φιλική εξυπηρέτηση.

Burger Ink

Από τα πιο ευφάνταστα και δημιουργικά burger εστιατόρια είναι και το Burger Ink. Ξεχωριστά burger σε διάφορες παραλλαγές, που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλεξεις, φτιαγμένα με φρέσκο ζουμερο μπιφτέκι ημέρας. Πολύ καλές τιμές και ένας όμορφος χώρος που θα λατρέψετε.

Ζεστή Γωνιά

Το εστιατόριο Ζεστή Γωνιά στο Κορωπί είναι ένα πολύ γνωστό σημείο συνάντησης για φρέσκο ψάρι και τέλειο φαγητο. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρει μοναδικές συνταγές που μαγειρεύονται παραδοσιακά με μεράκι. Ο χώρος είναι μικρός, ζεστός και πρόφατα ανακαινισμένος συνδυάζοντας τα παραδοσιακά στοιχεία με τη σύγχρονη εποχή. Τα τραπεζάκια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που μοιάζει με κήπος είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις δροσερές μέρες. Από το πλούσιο μενού της Ζεστής Γωνιάς αξίζει να δοκιμάσετε φαγκρί, μυλοκόπι, μπαρμπούνια, κουτσομούρες, γαρίδες, καραβίδες αλλά και θαλασσινά, φρέσκα καλαμαράκια, παϊδάκια, μπριζόλες, μπιφτέκια και κοτόπουλο για τους λάτρεις του κρέατος και όσα φρέσκομαγειρεμένα πιάτα θα σας προτείνει το ευγενικό προσωπικό.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share