Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

5 γευστικοί προορισμοί στα Αναφιώτικα

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει

24 Ιουνίου 2020 08:15
5 γευστικοί προορισμοί στα Αναφιώτικα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα πιο διάσημα σκαλάκια της Αθήνας θα βρούμε 5 ταβερνάκια που εκτός από την ειδυλλιακή τοποθεσία προσφέρουν και το καλύτερο φαγητό.

Αναφιώτικα

Η παραδοσιακή ταβέρνα τα «Αναφιώτικα» ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα μαγαζάκια επί της οδού Μνησικλέους και Θρασυβούλου. Στα περίφημα «σκαλάκια» όπως ίσως θα έχετε ακούσει! Εδώ θα απολαύσετε
αυθεντικό ελληνικό φαγητό, νόστιμους μεζεδες και φανταστικά γλυκά.

Ξένιος Ζευς

Ο Ξένιος Ζευς είναι ένα καθαρά ελληνικό παραδοσιακό εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη, πάνω από την Αθήνα, στην γωνία των οδών Πριτανείου και Θεωρίας στην υπέροχη Πλάκα. Οι συνταγές είναι σπιτικές με εμπειρία 40 χρονών και φτιαγμένες με γούστο και μεράκι.

Ο Γέρος του Μωριά

Η παραδοσιακή ταβέρνα "Ο Γέρος Του Μοριά" βρίσκεται στο πιο γραφικό μέρος της Αθήνας, στην όμορφη Πλάκα ,κάτω από την Ακρόπολη. Εδώ θα απολαύσετε παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, φρέσκα ψάρια, νόστιμα εδέσματα, καθώς και τα καλύτερα και τα πιο γευστικότερα κρασιά. Όλα αυτά συνθέτουν ένα αψεγάδιαστο μενού που θα είστε σε θέση να απολαύσετε στο μαγευτικό τοπίο που απλώνεται γύρω σας, ακούγοντας ελληνική ζωντανή μουσική.

Παλιό Τετράδιο

Στο κεντρικότερο σημείο του πλανήτη, στον «αφαλό» της Γης και κάτω από ιερό βράχο της Ακροπόλεως, βρίσκεται το εστιατόριο «Παλιό Τετράδιο».Σήμερα ο συγκεκριμένος χώρος ταυτοποιείται με το ιδανικό φαγητό. Η απόλυτη αρμονία πάνω στην ποιότητα και στη παρασκευή, με παραδοσιακές μυστικές συνταγές που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Οι υπέροχες αυτές γεύσεις σε συνδυασμό με το περιβάλλον, τη μουσική και την εξυπηρέτηση, σε μεταφέρουν προσωρινά σε ονειρικούς κόσμους, ξεχνώντας ο άγχος και τα προβλήματα της σημερινής εποχής.

Παληά Ταβέρνα Κρητικού

Η «Παληά Ταβέρνα Κρητικού», βρίσκεται στην όμορφη Πλάκα, μια από τις γραφικότερες γειτονιές της Αθήνας.Σε μια μοναδική τοποθεσία, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, γευστικούς μεζέδες καθώς και εκλεκτά κρασιά.

Με λειτουργία για πάνω απο μισό αιώνα, η Παλιά Ταβέρνα Κρητικού, συνεχίζει και σήμερα να υποδέχεται τους φίλους της ελληνικής διασκέδασης και να τους ταξιδεύει σε άλλες εποχές, προσφέροντας όμορφες, νοσταλγικές νύχτες με ζωντανή μουσική και καλό φαγητό.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share