Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλεποχώρι: 3 παραδοσιακά ταβερνάκια για να περάσεις καλά

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

23 Ιουνίου 2020 10:30
Αλεποχώρι: 3 παραδοσιακά ταβερνάκια για να περάσεις καλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Αλεποχώρι είναι πραγματικά ένας παράδεισος κοντά στην Αθήνα για τις αποδράσεις μας. Εδώ θα βρείτε 3 ταβέρνες όνειρο, με το καλύτερο φαγητό, για να τιμήσετε μετά τις βουτιές σας.

Θάλασσα

Η ταβέρνα θάλασσα βρίσκεται στην παραλία Αλεποχωρίου. Είναι ένας χώρος φιλόξενος και πανέμορφα διακοσμημένος. Λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια. Εδώ σας περιμένουν γεύσεις παραδοσιακές, καλομαγειρεμένα φαγητά με τα πιο αγνά υλικά, μεζέδες με γεύσεις παραδοσιακές, κρεατικά και θαλασσινούς μεζέδες.

Αιγειρούσαι

Η ταβέρνα Αιγειρούσαι λειτουργεί από το 1987, υπό την ίδια διεύθυνση και χρόνια τώρα εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Αττική, οι οποίοι επισκέπτονται το Αλεποχώρι, ως παραθεριστές, ή ημερήσιοι επισκέπτες. Η οικογένεια Καρδάτου ξεκίνησε τη γευστική της πορεία και από τότε παραμένει στη κορυφή της ποιότητας του ελληνικού παραδοσιακού φαγητού.

Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, φρέσκα ψάρια, φαγητά της ώρας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μενού που μπορεί να επιλέξει ένας πελάτης. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα φρέσκα και υγιεινά, και η επιλογή τους γίνεται από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας, μιας και πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση.

Η ταβέρνα βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, είναι χτισμένη ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα σε ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον. Η αύρα της δημιουργεί την προδιάθεση για κάποιες ώρες απόλαυσης και καλοπέρασης, σε συνδυασμό βέβαια με την καλή εξυπηρέτηση και το προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον, που επιμελείται καθημερινά το προσωπικό της ταβέρνας.

Το Μελτέμι

Η ταβέρνα - εστιατόριο Μελτέμι, στην καρδιά της παραλίας του Αλεποχωρίου, είναι ένα ξεχωριστό εστιατόριο για μεσημέρι ή βράδυ.
Ψάρια, θαλασσινά, κρεατικά, ζυμαρικά ή και ουζομεζέδες είναι στην διάθεσή σας απολαμβάνοντας αφ υψηλού το γαλάζιο της Θάλασσας από τις προνομιακές του βεράντες με κορυφαίο σέρβις. Αδιαμφισβήτητη πρόταση.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share