Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πιάτσα Καλαμάκι: Το grill House που έγινε...πιάτσα!

Νέα Σμύρνη – Χαλάνδρι – Κυψέλη

1 Δεκεμβρίου 2019
Πιάτσα Καλαμάκι: Το grill House που έγινε...πιάτσα!

Βγήκατε βόλτα για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας...; Τι θα λέγατε για ένα διάλειμμα για φαγητό με την οικογένεια ή την παρέα σας; Αν βρίσκεστε κάπου γύρω από τις αγορές της Νέας Σμύρνης και του Χαλανδρίου (αλλά και πιο μακριά...αξίζει σίγουρα τον κόπο!) σας έχουμε την ιδανική πρόταση που δεν είναι άλλη από το hot food spot "Πιάτσα Καλαμάκι"!

Με 2 μαγαζιά, αυτά της Νέας Σμύρνης (στην πλατεία) και του Χαλανδρίου (σε πεζόδρομο στο κέντρο) και πολύ σύντομα το καινούριο στην Κυψέλη, το Πιάτσα Καλαμάκι, δημιουργεί κυριολεκτικά...πιάτσες φαγητού! Σερβίρει τις απίθανες λιχουδιές του στους κομψούς και περιποιημένους χώρους των μαγαζιών του, στους οποίους θα αράξετε πολύ ευχάριστα με την παρέα σας καθώς είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι με κομψό design - στο Χαλάνδρι μάλιστα ο δεύτερος όροφος "αποκαλύπτει" ένα γαλήνιο roof garden και στη Νέα Σμύρνη θα βρείτε τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο.

Εδώ λοιπόν, στο ωραίο αυτό περιβάλλον θα απολαύσετε παράλληλα κρέας εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης και όχι μόνο! Ζουμερά μπιφτέκια και σουβλάκια με όλα τα συνοδευτικά, εκλεκτά meat grill όπως το t-bone και οι σπαλομπριζόλες, πληθωρικά burgers, οι αγαπημένες όλων πατάτες τηγανητές, ορεκτικά αλλά και πολλά ακόμη, όλα με γνώμονα την γεύση, την άριστη πρώτη ύλη και τα φρέσκα υλικά.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει για τα έξι διαφορετικά είδη πίτας όπως παραδοσιακή, καλαμποκιού, κυπριακή, ολικής, πίτα σάντουιτς και ζέας για να επιλέξετε ποιο θα συνοδεύσει το γεύμα σας! Στο προσεγμένο μενού όμως υπάρχουν και εξίσου λαχταριστές vegan επιλογές! Εντυπωσιαστήκαμε ιδιαιτέρως από το εντυπωσιακό θρακόψωμο, ένα καρβελάκι ψωμί σιγοψημένο στην θράκα, γεμάτο με όλες τις λιχουδιές που μπορείτε να φανταστείτε (γύρο, καλαμάκια, μπέικον, τυρί gouda), που δίκαια θεωρείται ο πρωταθλητής του street food.

Από την άλλη ένα ωραίο γεύμα ολοκληρώνεται με ένα εξίσου ωραίο γλυκό! Στο Πιάτσα Καλαμάκι, έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο πρωτότυπο σουβλάκι σε... γλυκιά εκδοχή, φτιαγμένο με γλυκιά πίτα από αλεύρι ζέας, με δάκρυα σοκολάτας και γέμιση από πραλίνα σοκολάτα, μπισκότο και μπανάνα!

Δοκιμάστε το οπωσδήποτε! Τώρα αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε το ευγενικό και πολύ εξυπηρετικό service, τις πλούσιες μερίδες και την άψογη αναλογία ποιότητας, γεύσης και τιμής, καταλαβαίνουμε γιατί είναι..πιάτσα! Αφού λοιπόν απολαύσετε το φαγητό σας και χορτάσετε, συνεχίστε τα ψώνια σας με ακόμα καλύτερη διάθεση και όρεξη!

Κυρ. - Πεμ. 12:00-02:00, Παρ.&Σαβ 12:00-04.00

Διευθύνσεις:

1) Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 34, (Κεντρική Πλατεία), Τ.: 210 9343023,

https://piatsakalamaki-neasmirni.gr/

2) Χαλάνδρι: Ηρακλείου 2, (Πεζόδρομος) Τ.: 210 6801555

https://piatsakalamaki-chalandri.gr/

3) Κυψέλη: Φωκίωνος Νέγρη 17 (Coming Soon)

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share