Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

L' Entrecôte, Cafe de Paris: Αυθεντική γαλλική κουζίνα στο Κολωνάκι!

Gourmet Άφιξη, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019!

12 Μαρτίου 2020 08:02
L' Entrecôte, Cafe de Paris: Αυθεντική γαλλική κουζίνα στο Κολωνάκι!

"Un peu de Paris' ... από τις 21 Νοεμβρίου κάθε απόγευμα, από τις 18:00 έως και τις 12:00 και Σάββατο και Κυριακή Μεσημέρι, στο χώρο του πολύ γνωστού, Yolenis, Greek Gastronomy Centre, Σόλωνος 9, Κολωνάκι, φιλοξενείται η γαλλική γαστρονομική κουλτούρα του L' Entrecote, Café De Paris.

Τα κατάφερε και πάλι, ο ταλαντούχος κύριος Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο γνωστός τραγουδιστής των Θρυλικών THE IDOLS, να φέρει αποκλειστικά και μόνο στο κέντρο της Αθήνας το αυθεντικό ιδιαίτερο μενού της γαλλικής κουζίνας, του L' Entrecote café de Paris, διάσημο σε Παρίσι, Γενεύη, Λονδίνο και .... Κολωνάκι.

εστιατόρια Κολωνάκι

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας και οι φανατικοί οπαδοί των gourmet παριζιάνικων γεύσεων, ξανά-έρχονται καθημερινά στο Κολωνάκι για να αποθεώσουν το απίθανο, σιτευμένο Contre filet (Entrecote).

Η διάσημη πλέον Sauce Café De Paris είναι έτοιμη και πάλι να τέρψει τους πιο ανήσυχους ουρανίσκους διατηρώντας όμως τη μυστική της συνταγή. Οι επώνυμοι φίλοι της κουζίνας του L' Entrecote και του Βασίλη Κωνσταντινίδη θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον τις αγαπημένες τους charme deli επιλογές, αυτή τη φορά, δίπλα ...στο σπίτι τους.

Κολωνάκι εστιατόρια

Στο κέντρο της Αθήνας και πουθενά αλλού. Επιτέλους το ανέμελο, πολυσύχναστο στέκι της γαλλικής πρωτεύουσας θα ζωντανεύει ξανά και ξανά κάθε μέρα, μόνο στο Yolenis Σόλωνος 9, δημιουργώντας ένα νέο “life style fusion” με τις μοναδικές γεύσεις του.

Τηλέφωνα κρατήσεων:

6944312440 & Yolenis 2122223623

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share