Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks επέστρεψαν κι η πόλη μύρισε "Χριστούγεννα"!

Σταματήστε ότι κάνετε και τρέξτε σε ένα υποκατάστημα!

14 Νοεμβρίου 2019 11:48
Τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks επέστρεψαν κι η πόλη μύρισε

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα Starbucks το έκαναν το θαύμα τους κι έκαναν εμάς να παραμιλάμε!

Χριστούγεννα: 4+1 πάμφθηνα στολίδια για το δέντρο σας!

Πλέον έχει γίνει θεσμός, μόλις εμφανιστούν τα πρώτα κόκκινα ποτήρια από τη θρυλική εταιρία καφέ ένα πράγμα μας έρχεται στο μυαλό: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Εντάξει, και μετά σκεφτόμαστε τις θερμίδες που θα καταναλώσουμε στις γιορτές αλλά... Ωπ! Ποιες γιορτες; Τα Starbucks εκτός από τα ποτήρια κυκλοφορούν και special edition ροφήματα που έχουν μια εορταστική νότα και φέρνουν τα Χριστούγεννα ένα βήμα πιο κοντά!

Mini Tip: Μετά φταίω εγώ που στολίζω από τις 15 Νοέμβρη;;;

Λοιπόν, φέτος έχουμε και λέμε:

Toasted Marshmallow Hot Chocolate


Σως μόκα με σιρόπι marshmallow και γάλα στο ατμό, επικάλυψη με σαντιγί με γεύση marshmallow και γλυκιά σκόνη καραμέλας. Αυτό ήταν, έπαθα εγκεφαλικό.

Vanilla Cardamom Latte & Flat White


Δόσεις espresso Starbucks με γάλα στον ατμό, γλυκιά βανίλια και κάρδαμο για μια ιδιαίτερη εορταστική εκδοχή του Latte ή του Flat white.

Toffee Nut Latte


Δόσεις espresso με γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Γιαμ γιαμ.

Gingerbread Latte


Τα Χριστούγεννα σ’ ένα ρόφημα. Γλυκό, ελαφρώς πικάντικο, με αρώματα φρεσκοψημένου μελόψωμου πιπερόριζας (ginger), δόσεις espresso και γάλα στον ατμό. Ολοκληρώνεται με επικάλυψη από σαντιγί με γεύση μελόψωμου ginger και τριμμένο μπισκότο. Αλήθεια τώρα;

To ξενοδοχείο που γιορτάζει τα Χριστούγεννα όλο τον χρόνο! (Video)

Το Inn at Christmas Place, είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Τενεσί των ΗΠΑ και γιορτάζει τα Χριστούγεννα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά το 2007 και διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να σας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών.

Στην είσοδο συνήθως υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης που καλωσορίζει τους επισκέπτες τραγουδώντας. Στο λόμπι βρίσκεται μόνιμα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αρκετά μεγάλο και εντυπωσιακό ενώ η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση «εξαπλώνεται» σε κάθε όροφο του ξενοδοχείου. Διαθέτει ακόμα δυο πισίνες, υδρομασάζ και κατάστημα με τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα είδη.

Για όσους λατρεύουν τα Χριστούγεννα τα καλά νέα δε σταματούν εδώ γιατί το ξενοδοχείο προσφέρει τη Santa Suite. Είναι το πιο… χριστουγεννιάτικο δωμάτιο γεμάτο δέντρα, στεφάνια και στολίδια σε κάθε γωνιά του τοίχου. Και, φυσικά κατά την άφιξή σας σας περιμένει ένα δώρο από τον Αη Βασίλη.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share