Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εστιατόριο «O Δήμος»: Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της!

14 Μαρτίου 2020 10:16
Εστιατόριο «O Δήμος»: Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της!

Ξεχωριστές γεύσεις, οικογενειακό περιβάλλον, ζεστή ατμόσφαιρα, προσεγμένος χώρος... Όλα αυτά στο Εστιατόριο «Ο Δήμος» που βρίσκεται στην Φιλολάου 148 στο Παγκράτι.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι άνοιξε το 1970 και παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων όχι μόνο των κατοίκων του Παγκρατίου, αλλά και πολλών άλλων, που διανύουν αποστάσεις για να απολαύσουν τα μοναδικής γεύσης πιάτα που ετοιμάζονται καθημερινά.

Αγάπη, μεράκι και φροντίδα είναι λέξεις κλειδιά, οι οποίες έχουν φέρει την επιτυχία και γεμίζουν καθημερινά το κατάστημα με παρέες, οικογένειες, ζευγάρια.

Εκτός από τα πιάτα ημέρας τα οποία αλλάζουν καθημερινά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μενού ορεκτικών, λαδερών, κρεατικών, ψαριών, ενώ στο τέλος θα απολαύσετε το γλυκό ημέρας. Όλα φρέσκα και γευστικότατα, θα σας κάνουν να τα αναζητάτε. Κάτι καθόλου δύσκολο, καθώς το κατάστημα διαθέτει και τη δυνατότητα διανομής στο χώρο σας!

Δοκιμάστε οπωσδήποτε μανιτάρια και κολοκύθια γεμιστά, μαρουλοντολμάδες με σάλτσα γιαούρτι, ενώ μην παραλείψετε να απολαύσετε τις μοναδικές σπεσιαλιτέ του εστιατορίου! Χοιρινό με μέλι και θυμάρι, κοτόπουλο με λαχανικά ραγού, κουνέλι ριγανάτο, πένες με σολωμό- μπρόκολο και κρέμα γάλακτος, κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ, κανελόνια με σπανάκι και τις μνημειώδεις πίτες! Χειροποίητες εκλεκτές πίτες από ηπειρώτικες συνταγές "φιγουράρουν" καθημερινά στο μενού, από σπανακόπιτα και τυρόπιτα μέχρι μακαρονόπιτα! Πεινάσατε;

Θα εντυπωσιαστείτε σίγουρα εκτός από το φαγητό, από το ευγενικό προσωπικό, το κομψό χώρο με το τζάκι, τις πέτρινες λεπτομέρειες στους τοίχους και την ιδιαίτερη διακόσμηση με πίνακες που θα σας ταξιδέψουν, σαν να μην βρίσκεστε στην πρωτεύουσα αλλά σε κάποιον ορεινό προορισμό!

Κι αν θέλετε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με κάτι ξεχωριστό, μην ανησυχείτε, το εστιατόριο διαθέτει μια ξεχωριστή λίστα με κρασί, τσίπουρο και μπύρες!

Κι αν έχετε παιδιά και ανησυχείτε για το πόση ώρα θα... καταφέρετε να τα κρατήσετε ήσυχα στο εστιατόριο, μην αγχώνεστε καθόλου! O "Δήμος" είναι family friendly που σημαίνει ότι όσο ωραία θα περάσετε και θα χαλαρώσετε εσείς και η παρέα σας το ίδιο θα κάνουν και τα παιδιά σας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρεθείτε στο Παγκράτι, στην Οδό Φιλολάου 148 για μια ωραία γευστική εμπειρία που θα ενθουσιάσει εσάς αλλά και τα παιδιά σας! Ακόμη εκεί είστε;

Highlight: Αν σχεδιάζετε κάποιο μεγάλο τραπέζι, γάμο, βαφτίσια, γενέθλια, το εστιατόριο «Ο Δήμος», έχει τη διάθεση, τη γνώση αλλά και το χώρο (αίθουσα 150 ατόμων) να σας εξυπηρετήσει ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «Ο ΔΗΜΟΣ»

Φιλολάου 148, Παγκράτι,

Τ. (πληροφορίες και delivery) 210-7011260, 210-7516034

Facebook: Εστιατοριο Ο ΔΗΜΟΣ

Site: www.odimos.gr

e-mail: [email protected]

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share