Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λιβαδειά: Αυτά είναι τα καλύτερα cafe με ξεχωριστό design που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο της πόλης!

Θα γίνουν τα αγαπημένα σας στέκια!

12 Οκτωβρίου 2019 09:05
Λιβαδειά: Αυτά είναι τα καλύτερα cafe με ξεχωριστό design που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο της πόλης!

Αυτά είναι τα καλύτερα cafe που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο της Λιβαδειάς! Το ξεχωριστό τους design θα σας κάνει να χαλαρώσετε σε ένα ανεπανάληπτο προορισμό!

Αν θέλετε να πιείτε τον καλύτερο καφέ και παράλληλα να απολαμβάνετε το πανέμορφο φυσικό τοπίο με τον ποταμό Έκυνα και τις πηγές τις Κρύας, σας βρήκαμε τον ιδανικό μέρος! Η Λιβαδειά είναι μια μικρή έκπληξη που δεν περιμένατε! Μπορεί να φημίζεται για το παραδοσιακό της φαγητό αλλά πρόκειται για ολοζώντανη πόλη που αξίζει κανείς να ανακαλύψει ακόμα και για ένα daily trip!

Αν θέλετε να συνδυάσετε βόλτα μαζί με φαγητό και καφέ με την παρέα σας βρήκαμε τα καλύτερα cafe στο κέντρο της πόλης! Έχουν ξεχωριστό design κάτι που τα κάνει μοναδικά και ιδανικά να χαλαρώσετε!

Πάνθεον

Σε ένα ειδυλλιακό σηµείο στην Κρύα Λιβαδειάς το Πάνθεον προσφέρει ένα ανεπανάληπτης οµορφιάς σκηνικό απόδρασης για κάθε επισκέπτη. Ο ποιοτικός καφές, οι χειροποίητες βάφλες, τα νόστιµα snacks, τα δροσιστικά cocktails και οι προσεγµένες µουσικές επιλογές το καθιστούν αγαπηµένο all day spot καθ΄ όλη τη διάρκεια της ηµέρας! Highlight το πέτρινο µπαλκόνι µε εκπληκτική θέα στο ποτάµι!

Info:

Καθηµερινά από τις 08:00

Κρύα, Λιβαδειά, Τ. 2261087014

Βlock Cafe

Ολοκαίνουριο all day cafe στην καρδιά της Λιβαδειάς, µας υποδέχεται από πολύ νωρίς το πρωί για εκλεκτό καφέ, προσεγµένα ροφήµατα και νόστιµα κρύα snacks, σε έναν ιδιαίτερα προσεγµένο χώρο. Λειτουργεί και ως sports cafe, όπου οι λάτρεις των αθλητικών παρακολουθούν όλα τα µεγάλα events και τους σηµαντικούς αγώνες στο κατάλληλο κλίµα, συνοδεία µιας παγωµένης µπύρας!

Info:

Καθηµερινά 5:00-21:00

Πεσόντων Μαχητών 1, Λιβαδειά, Τ. 22610 20110

FB: BLOCK-Café

Ακαδηµία

Αll day στέκι στην καρδιά της πόλης, σε έναν φιλόξενο χώρο µε δυνατό χαρτί τα τραπεζάκια πάνω στην πλατεία! Ιδανικό από νωρίς για καφέ και lunch break µε ένα µενού μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας, μέχρι το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι από την ενημερωµένη µπάρα του. Εξαιρετικές προτάσεις σε pizza, pasta και ριζότο, χωρίς να λείπουν και οι νόστιµες επιλογές σε κρέας. Συνοδεύστε ιδανικά µε ένα ποτήρι κρασί από την καλοδιαβασµένη κάβα του!

Info:

Από €10

Καθηµερινά 08:00-02:00 & delivery 12:00-01:30

Πλ. Εθνικής Αντίστασης, Λιβαδειά,

Τ. 22610 25552,

Site: www.gonias.gr

PRessTeaze

All day φιλοσοφία σε έναν μικρό χώρο µε ξεχωριστό design, στο κέντρο της Λιβαδειάς. Τοp επιλογή από το πρωί για τον πρώτο καφέ της μέρας -must ο freddo capuccino µε μυστική συνταγή- μέχρι αργά το βράδυ για signature cocktails και premium spirits. Με δυνατό χαρτί την προσεγμένη μουσική και την παρουσία των γνωστών guest Djs, αποτελεί δικαίως το απόλυτο talk of the town. Highlight το cigar room, τα pairings πούρων µε ρούμι και οι ξεχωριστές γευσιγνωσίες.

Info:

Καθημερινά από τις 08:00
Καραγιαννοπούλου 10, Πλ. Εθν. Αντιστάσεως, Λιβαδειά, Τ. 22614 00284

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε ή κατεβάστε με ένα μόνο κλικ τον οδηγό μας, The Gold Book of Arachova Delphi 2019!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share