Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αράχωβα: Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά για γλυκό που συνδυάζουν την παράδοση αλλά και τις healthy-vegan επιλογές!

Οι απίθανες γεύσεις που θα δοκιμάσετε θα σας ταξιδέψουν!

16 Φεβρουαρίου 2020 09:50
Αράχωβα: Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά για γλυκό που συνδυάζουν την παράδοση αλλά και τις healthy-vegan επιλογές!

Στην Αράχωβα μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα μαγαζιά για γλυκό! Αν είστε από εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν και συνάμα να απολαμβάνουν την ποιότητα στην γεύση σας τότε σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα στέκια!

Η Αράχωβα έχει γίνει ένας πόλος έλξης όχι μόνο τους χειμερινούς μήνες αλλά καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου! Μπορεί το χιονοδρομικό κέντρο να θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της χώρας αλλά υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές στην Αράχωβα που ξεχωρίζουν! Αν θέλετε μετά το φαγητό σας να απολαύσετε κάτι γλυκό σας βρήκαμε τα καλύτερα μέρη για να το πάτε!

Στην Αράχωβα μπορείτε να συνδυάσετε την παράδοση αλλά και την μοντέρνα γεύση!

Sweet Garden

Ο εμπνευσμένος χώρος που, όπως δηλώνει και το όνομά του, θυμίζει εσωτερικό κήπο έχει κερδίσει ήδη πιστούς θαμώνες. Πρόκειται για ένα μοναδικό all day sweet concept store που φημίζεται για τα λαχταριστά layered cakes, το αυθεντικό gelato σε διάφορες γεύσεις, τον ποιοτικό καφέ και τα ροφήματα αλλά και τις νόστιμες healthy-vegan επιλογές! Τip: H γκάμα του έχει εµπλουτιστεί και µε χειροποίητες αλμυρές πίτες!

Info:

Δευτ.-Παρ. 11:00-23:00, Σαβ. & Κυρ.10:30-00:00.
Αράχωβα, T. 22670 31128

FB: sweet garden

Γλυκά Παπαστάθη

Οι αυθεντικές συνταγές από τη γιαγιά της οικογένειας Παπαστάθη ταξιδεύουν από γενιά σε γενιά στο ξακουστό ζαχαροπλαστείο που φηµίζεται για το παραδοσιακό καρυδάτο, το µυδγαλάτο, τον ροζιέ, το «πούρο», την καρυδόπαστα και την αµυγδαλόπαστα! Από την γκάµα δεν λείπουν γλυκά µοντέρνας ζαχαροπλαστικής που φτιάχνονται µε αγνές πρώτες ύλες στο ανοιχτό εργαστήριο, και το έχουν κατατάξει σε must στάση για τους απανταχού γλυκατζήδες!

Info:

Καθηµερινά 10:00-22:00 (Σαβ/κα έως όσο πάει)

Κεντρικός δρόµος Αράχωβας, Τ. 22670 31633, 29182

FB: Παραδοσιακά Γλυκά Αράχωβας Παπαστάθη

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε ή κατεβάστε με ένα μόνο κλικ τον οδηγό μας, The Gold Book of Arachova Delphi 2019!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share