Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

To Kreas: To κρεατοφαγικό στέκι στην καρδιά των Πετραλώνων!

8 Μαρτίου 2020 07:15
To Kreas: To κρεατοφαγικό στέκι στην καρδιά των Πετραλώνων!

Όνοµα που προδίδει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Ψαγµένη κρεατοφαγία σε ένα πληθωρικό steak house που φιλοξενεί µια αισθησιακή µονοκατοικία του 1930 σε µια από τις πιο γοητευτικές γειτονιές των Αθηνών. To κρεατοφαγικό στέκι στην καρδιά των Πετραλώνων, ανάβει καθηµερινά τη… φωτιά και ακονίζει τα µαχαίρια για εκλεκτές κοπές από την Ισπανία που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Με τη φρεσκάδα της πρόσφατης ανακαίνισης και µε τολµηρές επιλογές στον κατάλογο σε κρέατα όπως το θηριώδες Tomahawk των 1200γρ. ή το Picania black angus και το Porterhouse steak, τον «βασιλιά» των t-bones, το Κreas δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αµφισβήτηση. Ξεκάθαρο µενού που διαρκώς διαµορφώνεται από τον σεφ Γιάννη Λούτση ανάλογα µε τις ανάγκες και την εποχικότητα, άρτια εξειδίκευση στις πρώτες ύλες τις οποίες παραλαµβάνουν από µικρούς παραγωγούς από Νάξο και Τρίκαλα Κορινθίας και το πιο ζουµερό µυστικό: το ψήσιµο στον ειδικό φούρνο Josper, µε τελείωµα σε µαντέµι για να «θωρακίζονται» και να διατηρούν τα κρέατα τα ζουµιά τους! Highlights: Υπάρχουν λαχταριστές επιλογές και για όσους έχουν βγάλει το κρέας από τη διατροφή τους. Ορεκτικά και χειροποίητα συνοδευτικά και µια εκλεκτή λίστα κρασιών µε ετικέτες κυρίως ελληνικού αµπελώνα και µεγάλη ποικιλία σε µπύρες. Top secret: Η δροσερή ταράτσα που προσφέρει θέα και ανάπαυλα του βλέµµατος, ανοιχτή τους καλοκαιρινούς µήνες και τις ηλιόλουστες χειµωνιάτικες ηµέρες µόνο Παρασκευή και Σαβ./κο. Ωράριο: Δευ. 16:00-01:00, Τρ. -Παρ. 14:00-01:00, Σαβ. Κυρ. 12:00-01:00


A name that clearly gives away its intentions. Sophisticated meat-eating at a plethoric steak house, housed in a high aesthetic detached house of the 1930s, at one of the most alluring neighborhoods of Athens. The meat-eating hangout in the heart of Petralona, daily lights up the… fire and sharpens the knives for select cuts from Spain that satisfy even the most demanding palette. With the freshness of its recent renovation and with bold choices in the meat list, such as the bestial 1,200 g Tomahawk or the Picania black angus and the Porterhouse steak, the “king” of all T-bones, Kreas leaves no room for doubts. A clear menu that is constantly reformed by chef Giannis Loutsis depending on the needs and the season, perfect specialization in raw materials, which are received from small local producers from Naxos and Trikala of Korinthia, and the most juicy secret: cooking in special Josper oven and finishing in cast iron, in order for the meat to get “armoured” and retain its juices! Highlights: There are also delicious choices for those who have excluded meat from their diet.Appetizers and handmade accompaniments, a select list of wines, mainly with labels of Greek vineyard, and a wide variety in beer. Top secret: The cool roof, that offers view and relaxing of the gaze, open during the summer months and the sunny winter days, only Fridays and Weekends. Open hours: Mon. 16:00-01:00, Tue.- Fri. 14:00-01:00, Sat. Sun. 12:00-01:00
Δηµοφώντος 96, Άνω Πετράλωνα, Τ. 210 3247028, http://tokreas-meat-spirits.gr tokreasmeatspirits | 96 Dimophontos str., Ano Petralona

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share