Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Aggelis Meatworks: Μe(α)t the experts!

Από τα πιο γνωστά κρεοπωλεία της Αθήνας...

9 Μαΐου 2019 11:08
Aggelis Meatworks: Μe(α)t the experts!

Από τα πιο γνωστά κρεοπωλεία της Αθήνας που αν και το νέο μοντέρνο κατάστημα του, μετρά μόλις 3 χρόνια παρουσίας επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, η ιστορία του στο χώρο πάει πολύ πίσω, από τη δεκαετία του ΄70.

Με την τρίτη γενιά πλέον στο τιµόνι της οικογενειακής επιχείρησης, το κρεοπωλείο "Αγγελής" έχει εξελίξει την παράδοση πάντα με σεβασμό στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Το κατάστημα της Γλυφάδας μοιάζει περισσότερο με... boutique παρά με κρεοπωλείο. Ο Τάσος Αγγελής φροντίζει προσωπικά για να φτάνουν στο πιάτο μας τα πιο ποιοτικά ελληνικά κρέατα, όπως µοσχάρι Σερρών, χοιρινό από τη Χαλκίδα, βιολογικό κοτόπουλο Κρήτης, dry aging σπαλομπριζόλες tomahawk Σερρών και Νάξου αλλά και premium κρέατα εισαγωγής όπως το ribeye Αυστραλίας!

Όλα τα κρέατα κόβονται μπροστά μας, ενώ παράλληλα μας δίνει tips και συμβουλές για τη διαχείριση και το μαγείρεμα! Ότι και αν προμηθευτείτε μην αμελήσετε να πάρετε τα χειροποίητα είδη, ολόφρεσκα και νοστιμότατα (µπιφτέκια, ρολά, γύρος κ.α) που παρασκευάζονται καθημερινά με αγνά υλικά και χωρίς συντηρητικά και ανήκουν σίγουρα στα must taste!

Εκτός των εκλεκτών κρεάτων, βρίσκουμε και ένα ενημερωμένο delicatessen corner με εξαιρετικά προϊόντα, όπως κρασιά, μεγάλη ποικιλία από βαλσάμικα ξίδια ΠΑΝ, βιολογικά αυγά, λάδι Καλαµάτας Food Gallery, µπαχαρικά και βότανα Batavia, ζυμαρικά Garofalo κ.α.

Kαθηµερινά 09:00-21:00, Κυρ. 10:00-15:00 & delivery.

Βουλιαγµένης 170, Τ. 210 8980044, www.aggelismeatworks.gr | 170 Vouliagmenis str.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share