Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

ΜΙΡΑΝ: Όταν ο παστουρμάς γίνεται... τάση, στο κέντρο της Αθήνας!

15 Νοεμβρίου 2013
ΜΙΡΑΝ: Όταν ο παστουρμάς γίνεται... τάση, στο κέντρο της Αθήνας!

Ραντεβού με άρωμα και γεύση Μιράν στο κέντρο της Αθήνας, και σε όλη την Ελλάδα!

Το ιστορικό παστουρματζίδικο Μιράν πραγματοποιεί συναντήσεις γευσιγνωσίας μέσα από δυο καινοτόμες ιδέες! Τα μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια στο κέντρο του μαγαζιού φιλοξενούν καθημερινά τους φίλους του Μιράν δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από μια φιλική ατμόσφαιρα τα ξεχωριστά προϊόντα του, που τώρα, αυτά τα παραδοσιακά προϊόντα,ταξιδεύουν και στις πιο απόμακρες γωνιές της Ελλάδας!


Ο Μιράν σε όλη την Ελλάδα

Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε εβδομαδιαίες γευσιγνωσίες προϊόντων Μιράν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Κάθε εβδομάδα σε πολλές πόλεις και μέσα από μικρά παντοπωλεία δημιουργείται ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και γλεντιού. Μια ατμόσφαιρα που καταδεικνύει ότι υπάρχουν εργαστήρια, υπάρχουν παραγωγοί, υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που προσπαθούν και δημιουργούν.

Ο Μιράν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Ο ευρηματικά ανακαινισμένος χώρος του Μιράν βρίσκεται εκεί που δεσπόζει η έντονη ατμόσφαιρα Ανατολής και Δύσης. Εκεί που οι μυρωδιές, τα χρώματα, τα πρόσωπα, τα κτίρια..., χέρι - χέρι το χθες με το σήμερα μπερδεύονται μεταξύ τους φτιάχνοντας μια μαγική εικόνα. Εκεί στο νούμερο 45 της οδού Ευριπίδου, ο επισκέπτης βρίσκεται μπρος από, τον πρώτο στην πόλη, κρεμαστό οικολογικό κήπο, όπου καλλιεργούνται τα απίστευτα μυρωδικά της ελληνικής γης. Στη γωνιά που 90 και πλέον χρόνια φωλιάζει η παράδοση της γεύσης του παστουρμά, του σουτζουκιού, των αγαπημένων αλλαντικών, των "ερωτικών" μυρωδικών, εκεί που μόλις προσπεράσεις τα φιλικά άτομα που εξυπηρετούν τον πελάτη, τα μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια "σφραγίζουν" τη φιλική διάθεση, σαν τραπέζια γευστικών δοκιμών. Απολαμβάνοντας ρακί ή εκλεκτό ελληνικό κρασί, γνωρίζεις τα πάντα από τα προϊόντα του Μιράν. Κυριολεκτικά είναι ο χώρος όπου θα βρεις μια τεράστια γκάμα προϊόντων. Από τα πιο απλά μέχρι τα σούπερ σπέσιαλ. Εκτός από το παραδοσιακό σουτζούκι, τον εκλεκτό παστουρμά σε όλες τις εκδοχές του, απολαμβάνεις και γνωρίζεις τα πάντα γύρω από προϊόντα που φθάνουν και από όλες τις γωνιές της χώρας , προϊόντα μοναδικά από τα χέρια μικρών, αξιόλογων παραγωγών.

"Στηρίζουμε μικρούς έλληνες παραγωγούς"

Με το σύνθημα : "στηρίζουμε μικρούς έλληνες παραγωγούς" το παστουρματζίδικο Μιράν παρουσίασε μέσα από μια γιορτινή σαββατιάτικη ατμόσφαιρα, όλους τους χειμερινούς μήνες, προϊόντα ποιοτικά που με πολλή μεράκι και κέφι δημιουργούν μικροί, περιφερειακοί παραγωγοί, χαρίζοντας την ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να τους γνωρίσει.

Σήμερα τα γνήσια αυτά προϊόντα βρίσκονται στις προθήκες του Μιράν, πάντα "παρέα" με τα παραδοσιακά προϊόντα της οικογένειας Μιράν και χαρίζουν γεύση, χρώμα, ευωδιά όχι μόνο στον περαστικό πελάτη, αλλά και στην παρέα σου που πλέον μπορείς μέσα στο παρεϊστικο και φιλικό περιβάλλον να απολαύσεις και μάλιστα στο νέο μοναστηριακό τραπέζι που στήθηκε στο κέντρο του καταστήματος, κάτω από μια "βροχή" αλλαντικών και έχοντας τις βιτρίνες ολόγυρα! Πελάτες, γνωστοί και άγνωστοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν... και να κρίνουν...! Έμπειρα, φιλικά άτομα της επιχείρησης, παρουσιάζουν, ενημερώνουν και μυούν στο χώρο της παραδοσιακής γεύσης των ξεχωριστών αλλαντικών. Γεύσεις που δημιουργούνται και παρασκευάζονται σύμφωνα με την πείρα και την τεχνογνωσία των 90 και πλέον χρόνων στην οικογενειακή βιοτεχνία, στους σύγχρονους χώρους που βρίσκονται λίγο πιο έξω από την Αθήνα.

Το στέκι του Μιράν, αποτελεί το επιστέγασμα της παραδοσιακής γευσιγνωσίας, μέσα από την άκρως φιλική, οικογενειακή ατμόσφαιρα. Φροντίστε μόνο, ειδικά τα Σάββατα, να κλείσετε τραπέζι!

Info

Μιράν, Παστουρμάς - Σουτζούκι, Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ. 210 3217187, www.miran.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share