Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Πεντανόστιμο, ποιοτικό και οικονομικό...Το νέο μενου των Βe Τwins στο Τhe Μall θα το λατρέψεις!

Πρέπει να το δοκιμάσετε!

17 Φεβρουαρίου 2018 09:30
Πεντανόστιμο, ποιοτικό και οικονομικό...Το νέο μενου των Βe Τwins στο Τhe Μall θα το λατρέψεις!
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1.

Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι >.Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Από Νατάσα Σπυρίδη

Για μένα είναι σημαντικό να τρώω υγιεινά, νόστιμα και οικονομικά!

Και αυτό το συνδυασμό δύσκολα τον βρίσκεις κάπου έξω. Λένε σαν το σπίτι σου δε τρως πουθενά... Σήμερα θα σας ανατρέψω τα δεδομένα..

Στους Be Twins στο The Mall νιώθω σαν το σπίτι μου και τρώω σαν το σπίτι μου! Η γεύση συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό...διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

TAGS
 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share