Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο που μας δίνει λόγο για να τραβήξουμε το χειρόφρενο έξω από αυτό το πολυσύχναστο σταυροδρόμι της… γεύσης!

Ο Κυρ.Αρίστος είναι εγγύηση!

14 Απριλίου 2019 10:10
Το μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο που μας δίνει λόγο για να τραβήξουμε το χειρόφρενο έξω από αυτό το πολυσύχναστο σταυροδρόμι της… γεύσης!

Φωτο: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Σ’ αυτή τη ολάνθιστη όαση με αέρα παλιάς Αθηναϊκής αυλής μας καλωσορίζει ο κυρ Αρίστος.

Με όνομα εμπνευσμένο από τον Αριστοτέλη Ωνάση, έναν γνήσιο bon viveur, πρόκειται για έναν χώρο με αυθεντική ατμόσφαιρα ανατολίτικης ταβέρνας, που κοσμείται εκτός των άλλων από τις βαθυστόχαστες ατάκες του Έλληνα κροίσου!

Στον κυρ Αρίστο όλα είναι φρέσκα και χειροποίητα, ενώ οι μεθυστικές μυρωδιές από τα λαχταριστά κεμπάπ (τυλιχτά ή σε μερίδες), αλλά και οι διάφορες μερακλήδικες συνταγές όπως ο παστουρμάς ξυπνούν μνήμες παλιές!

Συνδυάστε με πληθωρικές φρέσκες σαλάτες, φρεσκοκομμένες πατάτες και καλό χύμα κρασί!

Note: Το Παντοπωλείο αρχικά άνοιξε ως χώρος αναμονής για τον κυρ Αρίστο με μεζέ και τσίπουρο, όμως πλέον έχει πάρει το δικό του δρόμο

Τip: Τα Σαββατοκύριακα… υποκύψτε στον πειρασμό και δοκιμάσετε προβατίνα στα κάρβουνα! Ακριβώς δίπλα λειτουργεί ξεχωριστός χώρος αποκλειστικά για delivery! Aπό €12. Καθημερινά 12:00-01:00.

Ζησιμοπούλου 96, Παλαιό Φάληρο, Τ. 210 9822320-339, www.kir-aristos.gr fb kiraristos

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share