Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το gourmet εστιατόριο που θα σας τρελάνει με τη νόστιμη και υγιεινή κουζίνα του!

Δεν είναι άλλο από το Nice n Easy!

1 Μαΐου 2019 10:20
Το gourmet εστιατόριο που θα σας τρελάνει με τη νόστιμη και υγιεινή κουζίνα του!

Κλείνοντας 10 χρόνια λειτουργίας στο Κολωνάκι, το nice n easy συνεχίζει να είναι το καφέ – gourmet εστιατόριο που πρώτο εισήγαγε στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας τον όρο «farm to table».

Οι foodies το έχουν σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις τους επιλέγοντάς το ως τον απόλυτο προορισμό για νόστιμη και υγιεινή κουζίνα με ελληνικές και έθνικ αποχρώσεις.

Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα από φρέσκα, αγνά βιολογικά υλικά εποχής από τους καλύτερους μικρούς παραγωγούς στην Ελλάδα.

Στο μενού αναγράφεται ο τόπος προέλευσης των πρώτων υλών καθώς και οι θερμίδες μαζί με τη θρεπτική αξία κάθε πιάτου.

Τα πιάτα εκτός ότι είναι φτιαγμένα από εξαιρετικές πρώτες ύλες και υψηλής διατροφικής αξίας υλικά εκπλήσσουν ευχάριστα τους επισκέπτες με τα δημοφιλή signature dishes με ονόματα από διάσημους αστέρες του Hollywood.

Ενόψει καλοκαιριού ετοιμάζεται νέο μενού με καινούρια απολαυστικά πιάτα, ανανεωμένες αγαπημένες επιλογές, νέες healthy και vegeterian επιλογές, με superfoods και συστατικά χωρίς γλουτένη.

Ενώ χαλαρώνετε με jazz ήχους σε ένα σκηνικό με έντονο το στοιχείο του Χόλιγουντ, μπορείτε να επιλέξετε από την πλήρη και ανανεωμένη λίστα κρασιών από βιολογικές, ελληνικές και διεθνείς ετικέτες.

Δύο Πέμπτες το μήνα γίνονται οι Sax Thursdays στο nice n easy στο Κολωνάκι στον πεζόδρομο της Ομήρου με σαξόφωνο, jazz ατμόσφαιρα και διάθεση.

Καθημερινά 09:00-01:30

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share