Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Νόστιμη Σαρακοστή στο NJV Athens Plaza από τον Γιάννη Μπαξεβάνη!

18 Μαρτίου 2013
Νόστιμη Σαρακοστή στο NJV Athens Plaza από τον Γιάννη Μπαξεβάνη!

Από τις 19 Μαρτίου, στο NJV Athens Plaza η Σαρακοστή αρχίζει με τον πιο γευστικό τρόπο. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης προτείνει Μενού με θαλασσινά και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς με έμφαση στη φρεσκάδα και την ελληνικότητα.

Κρητικές μακαρούνες με αστακό και σάλτσα από τα κοράλλια τους, σαλάτα με ρόκα πάνω σε μίνι πίτσα με ταραμά και καλαμαράκια, γιουβετσάκι με θαλασσινά, καλαμαράκι σχάρας με αυγοτάραχο και χυλοπίτες με μελάνι σουπιάς και ζωμός με κριθαράκι από άγρια σπαράγγια, είναι μερικές μόνο από τις νηστήσιμες γεύσεις που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο εστιατόριο "The Parliament" στον πρώτο όροφο του NJV Athens Plaza, καθόλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Επιπλέον, ειδικά για την Καθαρά Δευτέρα, στο Plaza Lounge οι επισκέπτες θα απολαύσουν μπουφέ με νηστήσιμους κρύους και ζεστούς μεζέδες, παραδοσιακή αχνιστή φασολάδα, ποικιλία νηστήσιμων γλυκών και το ούζο ... κερασμένο. Η τιμή είναι € 24/ άτομο, ενώ προβλέπεται 50% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Η Σαρακοστή θα είναι φέτος πιο νόστιμη στο NJV Athens Plaza με διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς εμπνευσμένους από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τοπικών Ελληνικών γεύσεων.

Ιnfo

2, Βασ. Γεωργίου Α, Πλατεία Συντάγματος, τηλ. 210 33 52 400

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share