Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο Έλληνας που μαζεύει όλους τους stars στο μαγαζί του!

Μετέτρεψε ένα άδειο μαγαζί σε χρυσορυχείο

21 Δεκεμβρίου 2017 09:14
Ο Έλληνας που μαζεύει όλους τους stars στο μαγαζί του!

Η πόλη με τις άπειρες επιλογές για διασκέδαση, η πόλη των σταρ και των πολλών εκατομμυρίων. Η Νέα Υόρκη φημίζεται για τα στέκια της, αλλά φέτος είναι η χρονιά ενός Έλληνα.

Ο Dean Poll, παιδί ελλήνων μεταναστών, δούλευε από μικρός σε χώρους εστίασης, αλλά ήξερε από μικρός ότι θα διέγραφε τη δική του λαμπρή πορεία. Το 2013 αγόρασε το γνωστό μπριζολάδικο Gallagher’s, και με προσωπική δουλειά κατάφερε να το ανεβάσει στη κορυφή.

Η λίστα αναμονής για ένα τραπέζι ξεπερνάει τις 2 εβδομάδες, ενώ καθημερινά διάσημοι από το χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου, επισκέπτονται για να απολαύσουν το καταπληκτικό φαγητό που σερβίρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο λόγος που έκοψαν κακήν - κακών την Ελληνοφρένεια από τον Alpha!

Ο Dean σεβάστηκε την ιστορία του χώρου, έμεινε για ημέρες στο υπόγειο του μαγαζιού, βρήκε αντικείμενα με αξία, και κατάφερε και μετέτρεψε το χώρο σε ένα μείγμα καινούργιου και παλιού, που πραγματικά ταξιδεύεις στο χωροχρόνο.

Μπορεί οι καινούργιοι πελάτες να βρίσκονται στη κορυφή των διασήμων, αλλά ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι σε αυτό το χώρο έχουν δειπνήσει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μοχάμεντ Αλι και ο Μάικλ Τζάκσον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Μελβούρνη! (photos)

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share