Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εσύ έκλεισες τραπέζι στο γιορτινό Green Park;

12 Δεκεμβρίου 2017 15:07
Εσύ έκλεισες τραπέζι στο γιορτινό Green Park;

To ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Green Park θα είναι μαγικό... Γιατί, αυτές τις γιορτές το αγαπημένο μας στέκι στο Άλσος Βεϊκου έχει ετοιμάσει ένα νόστιμο παραδοσιακό μενού με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και με πλούσιο έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα.

Η βραδιά θα ξεκινήσει γευστικά με ένα καλωσόρισμα από ελληνικό απόσταγμα και με μία ποικιλία από αρτοσκευάσματα και κριτσίνια. Θα συνεχίσουμε με σουφλέ με πέννες με κρέμα τυριού, ζαμπόν και κρέμα γάλακτος και τηγανιά με φιλέτο χοιρινό, κοτόπουλο, λουκάνικο Μυκόνου και πολύχρωμες πιπεριές.

Η πανδαισία γεύσεων καλά κρατεί με μία πολύχρωμη χριστουγεννιάτικη σαλάτα λαχανικών με ρόδι, κουκουνάρι, σταφίδες και σάλτσα μελιού η οποία συνοδεύει τέλεια το “πλουμιστό” χοιρινό με δαμάσκηνα σιγοψημένο στη γάστρα με τις πατάτες του. Τέλος, η απόλαυση ολοκληρώνεται με έναν κλασικό χριστουγεννιάτικο κορμό με κρέμα σοκολάτας και φρούτα του δάσους.

Την παραμονή των Χριστουγέννων το μενού τιμάται στα 25 ευρώ το άτομο, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η τιμή ανεβαίνει στα 29 ευρώ. Για κρατήσεις μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 210 2916650, Facebook: Green Park.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share