Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εδώ θα φας το καλύτερο κρέας στην Αθήνα!

4 Αυγούστου 2017 10:19
Εδώ θα φας το καλύτερο κρέας στην Αθήνα!

Από τα καλύτερα μαγαζιά με κρέατα στα Μεσόγεια, ο Χριστόφορος φημίζεται για την ποσότητα στις μερίδες και τα ζουμερά παϊδάκια.

Η ταβέρνα του Χριστόφορου στα Καλύβια μετράει 53 χρόνια παράδοσης και σας προσκαλεί σε έναν παραδοσιακό χώρο να γευτείτε αυθεντικό ελληνικό φαγητό. Εκείνο που της προσδίδει μια ξεχωριστή ταυτότητα είναι τόσο οι πλούσιες και χορταστικές μερίδες όσο και τα εξαιρετικής ποιότητας ντόπια κρέατα.


Ξεκίνησε σαν «Βλαχοπούλα» τη δεκαετία του ’60 από τον κτηνοτρόφο Αθανάσιο Ράπτη και μετονομάστηκε σε «Χριστόφορος» όταν ανέλαβε τα ηνία ο γιος του. Από τις πιο παλιές και διάσημες ταβέρνες των Καλυβίων, έχει εξελιχτεί τα τελευταία δέκα χρόνια σε ένα τεράστιο μαγαζί που το καλοκαίρι καθίζει χίλια και πλέον άτομα. Τα κρέατα έρχονται κυρίως από τη Μυτιλήνη και άλλα νησιά. Φοβερά παϊδάκια και μπιφτέκι με διαστάσεις... πίτσας, χοντρόκοκκο και πεντανόστιμο, φτιαγμένο από 70% μοσχαρίσιο και 30% αρνίσιο κιμά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 07 Αυγούστους! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά;


Τα τραπεζάκια έξω γεμίζουν σε χρόνο ρεκόρ από ανθρώπους που φτάνουν από όλη την Αττική. Απίστευτη ποικιλία σε μεζέδες κρεάτων, τεράστιες μερίδες (μερίδα κοκορέτσι 750 γρμ), φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και προζυμένιο ψωμί. Μέχρι και ξεφλουδισμένες οι ντομάτες στις σαλάτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση ζωής: Μόνιμα με τον πατέρα της θα μείνει η κόρη της Ματθίλδη Μαγγίρα! Την αποχωρίζεται...


Ο Χριστόφορος

ΜΙΧ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ 11
Καλύβια Θορικού Αττικής
τηλ: 2299 048266
Ανοιχτά κάθε μέρα, από τις 11:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share