Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Το πιο οικονομικό και παραδοσιακό μεζεδοπωλείο που έχει μαγέψει το TripAdvisor βρίσκεται στα Εξάρχεια

4 Μαΐου 2017 13:30
Το πιο οικονομικό και παραδοσιακό μεζεδοπωλείο που έχει μαγέψει το TripAdvisor βρίσκεται στα Εξάρχεια

Αποτελεί ένα από τα πιο εκλεκτά μεζεδοπωλεία της Αθήνας και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Στη Σόλωνος και Καποδιστρίου στα Εξάρχεια, θα συναντήσετε τον Ατίταμο.

Η κουζίνα του συγκεκριμένου εστιατορίου είναι ελληνική και τα μεζεδάκια είναι φτιαγμένα με εκλεκτά υλικά.

Το εστιατόριο Ατίταμος δεν περνάει απαρατήρητο παρά το γεγονός ότι ο χώρος είναι σχετικά μικρός. Βέβαια, όσο πιο μικρός είναι ένας χώρος τόσο πιο φιλικός είναι και ο Ατίταμος το έχει καταφέρει αυτό με μεγάλη επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο πρωτότυπο που έχετε δει: Ξενοδοχείο - κοντέινερ που μεταφέρεται σε διαφορετικές περιοχές! (photos)

Η πέτρα είναι το στοιχείο που επικρατεί και δίνει ακόμη μεγαλύτερο κύρος στο εστιατόριο. Ο Ατίταμος φιλοξενεί τους επισκέπτες του στον εσωτερικό του χώρο τους χειμερινούς μήνες και στον εξωτερικό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Ατίταμος φιλοξενεί μουσικούς καλλιτέχνες και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα άκρως ψυχαγωγικό μουσικό πρόγραμμα.

Τα τραγούδια που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν οι θαμώνες είναι λαϊκά, έντεχνα και φυσικά ρεμπέτικα.

Η καλή μουσική θα συνοδεύσει εξαιρετικά το γεύμα σας και θα αποτελέσει μία εμπειρία που θα θέλετε να επαναλάβετε ξανά και ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Παρασκήνιο: Μάριος και μισθοφόρος σκοτώθηκαν μετά την αποχώρηση Τσανγκ! Ακούστηκαν βαριά λόγια... (Video)

Οι τιμές του εστιατορίου Ατίταμος είναι πολύ καλές.

Η σχέση τιμής-ποιότητας είναι άριστη και οι επισκέπτες μένουν πλήρως ικανοποιημένοι. Ο Ατίταμος θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι γεύσεων αλλά και απόλυτης διασκέδασης

Δείτε ορισμένες κριτικές από το TripAdvisor:

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share