Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το εστιατόριο με την πιο γραφική θέα στην Αθήνα σύμφωνα με το TripAdvisor

3 Μαΐου 2017 12:12
Αυτό είναι το εστιατόριο με την πιο γραφική θέα στην Αθήνα σύμφωνα με το TripAdvisor

Καλοκαιριάζει και πλέον οι ταράτσες είναι ότι πιο must υπάρχει στην Αθήνα. Το AthensMagazine.gr κυκλοφόρησε στα καλύτερα και σας αποκαλύπτει το εστιατόριο με την πιο γραφική θέα στην Αθήνα

Εκπληκτικό σέρβις, μοναδικό menu που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό... ουρανίσκο ενώ η θέα του είναι απαράμιλλη! Ο λόγος για το GB Roof Garden στην πλατεία Συντάγματος, το οποίο μόνο τυχαία δεν έχει βραβευτεί τέσσερις συνεχόμενες χρονιές από το πασίγνωστο περιοδικό Wine Spectator.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ απαντά στις φήμες αποχώρησής του!

Βρισκόμενο στην πιο ιδανική θέση κι έχοντας απρόσκοπη την θέα προς την Ακρόπολη, το GB Roof Garden σας υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία.

Για πρωινό και μεσημεριανό, το κομψό, λιτό και φιλόξενο περιβάλλον του GB Roof Garden Restaurant δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα ενώ για βραδινό η κοσμοπολίτικη αύρα του γίνεται πλέον αισθητή όταν ανάβουν τα φώτα της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή : Όλη η αλήθεια για το ποιος θα αποχωρήσει σημερα και τα "μαγειρέματα" που ετοιμάζουν για να μην χάσουν σε τηλεθέαση! Παρασκήνιο

Τα μενού των επιδορπίων και των γλυκών τα υπογράφει ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Arnaud Larher σε μία γκάμα 4 εποχών ενώ οι βραβευμένες του σοκολάτες και τα macaron του θα διατίθενται από το Παρίσι στην boutique του GB Corner Gifts & Flavors.

Δείτε ενδεικτικά σχόλια από πελάτες που επισκέφθηκαν το εστιατόριο όπως ακριβώς τα βρήκαμε στο TripAdvisor

Πληροφορίες:

Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα, Κέντρο

Tηλ: 2103330000
Τιμές: € 55 - 65

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share