Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Αυτό είναι το χειρότερο εστιατόριο της Αθήνας σύμφωνα με τις κριτικές του TripAdvisor! Μην κάνετε το αστείο και μπείτε σε αυτό το μαγαζί

28 Απριλίου 2017 15:40
Αυτό είναι το χειρότερο εστιατόριο της Αθήνας σύμφωνα με τις κριτικές του TripAdvisor! Μην κάνετε το αστείο και μπείτε σε αυτό το μαγαζί

Στο AthensMagazine.gr αγαπάμε το καλό φαγητό και τους επιχειρηματίες που δίνουν τα πάντα για να μας εξυπηρετήσουν. Αλλά πάνω απ' όλα σεβόμαστε τους αναγνώστες μας και δεν θέλουμε να τους κοροϊδεύουμε.

Το AthensMagazine.gr έψαξε και σας μεταφέρει τις κριτικές του κόσμου που επισκέφθηκαν το χειρότερο εστιατόριο της Αθήνας, όπως μας το μεταφέρουν οι ίδιοι. "Πρόκειται για φαγητό που δεν θα το έτρωγαν ούτε τα ποντίκια" όπως γράφουν χαρακτηριστικά και θα είναι μοιραίο λάθος για όποιον τολμήσει και καθίσει εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Χαμός την Κυριακή! Ο Χρανιώτης μιλάει για ερωτικά τρίγωνα! Αποκαλύπτει τη στρατηγική της Βαλαβάνη και της Λάουρας (Video)

Ο λόγος για τον "Andrianos" στην Πλάκα που έχει κάνει έξω φρενών τους περισσότερους που έχουν επισκεφθεί τον χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 1993: Η μαύρη μέρα του ελληνικού αθλητισμού - Η στιγμή που ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς έμεινε παράλυτος! (Photos & Video)

Δείτε στο AthensMagazine.gr μερικά σχόλια που βρήκαμε στο TripAdvisor και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share