Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γεύσεις Ελλάδας και από όλο τον κόσμο σε όλη την Αττική!

17 Απριλίου 2017 12:00
Γεύσεις Ελλάδας και από όλο τον κόσμο σε όλη την Αττική!

Και ποιός δεν έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Έλα όμως που δεν έχεις άλλες ιδέες για το που μπορείς να βρεις καλό και οικονομικό φαγητό!

Ψάξαμε από εδώ, ψάξαμε από εκεί και ναί (!!!) ανακαλύψαμε την λύση για όμορφα και διαφορετικά εστιατόρια σε όλη την Αττική!

Η Γοργόνα του Χαλανδρίου

Εστιατόρια με θαλασσινά υπάρχουν πολλά. Δεν είναι όμως όλα ίδια. Δε φροντίζουν όλοι να πάρουν τις γνωστές αγαπημένες γεύσεις και να δημιουργήσουν καινούργια πιάτα με φαντασία, όπως το γιουβέτσι θαλασσινών, τα λιγκουίνι ή τα καλαμάκια με θαλασσινά, τη μαρινάρα σε καρβέλι κ.ά.

Δείτε την προσφορά εδώ!

Λαδόκολλα by Bowling Center

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στην Καστέλλα, απολαύστε την βεράντα μας που "βλέπει" από το Σούνιο ως την Πάρνηθα! Τα μοναδικά πιάτα μας παραμένουν σε πολύ προσιτές τιμές, πάντα στη γνωστή ποιότητα της "Λαδόκολλας"!

Δείτε την προσφορά εδώ!

Sahara Lebanese Restaurant

Μαζί σας από τον Απρίλιο του 2013, το Sahara Lebanese Restaurant, σε έναν όμορφο ανατολίτικο χώρο στο κέντρο της Γλυφάδας, είναι έτοιμο να σας εθίσει στον κόσμο της Μέσης Ανατολής και των παραδοσιακών πιάτων της.

Δείτε την προσφορά εδώ!

Κρεοπωλείο

Το Κρεοπωλείο στο Περιστέρι είναι ο Παράδεισος του Κρέατος στον οποίον μπορείτε να βρείτε από high end steaks μέχρι κεμπάπ και σουβλάκι! Αποτελεί ήδη το talk of the town και για έναν ακόμα λόγο: Eσείς διαλέγετε από τα ολόφρεσκα κρεατικά της βιτρίνας μας (όπως σε Κρεοπωλείο…) και εμείς αναλαμβάνουμε να σας τα ψήσουμε αριστοτεχνικά!

Δείτε την προσφορά εδώ!

Ταβέρνα "Άγγελος"

Μαζί σας από το 1996 στο Χαϊδάρι, η Ταβέρνα "Άγγελος" χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά, προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από σπιτικά μαγειρεμένους μεζέδες, ορεκτικά, μαγειρευτά και τηγανητά.

Δείτε την προσφορά εδώ!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share