Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στο κέντρο επιλέγουμε το Collage γιατί "αναμειγνύει'' περίφημα το socializing με την τέχνη!

31 Μαρτίου 2017 12:17
Στο κέντρο επιλέγουμε το Collage γιατί

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected])

Το Collage restaurant bar cafe είναι μεν ένα all day spot αλλά είναι και πολλά περισσότερα!





Στη καρδιά του κέντρου, στον πεζόδρομο ανάμεσα στην Ερμού και την Μητροπόλεως δυο βήματα από την Καπνικαρέα με βιομηχανική αισθητική αλλά και ξύλινες πινελιές που καταλήγουν σε φιλόξενο, sophisticated περιβάλλον, το διώροφο ψηλοτάβανο κτήριο (και πολύ μεγάλο για κέντρο) που στεγάζεται είναι "χωρισμένο''στον πάνω και τον κάτω χώρο, όπου ο πάνω (το loft) λειτουργεί ως εκθεσιακός αφού συχνά φιλοξενεί εκθέσεις και διαφόρων ειδών καλλιτεχνικά δρώμενα όπως και corporate events ενώ ο κύριος χώρος που μας υποδέχεται από νωρίς το πρωί είναι ο ισόγειος, με το επιβλητικό bar, τα τραπέζια, τα πάσο και την εξαιρετικό του design.





Το Collage με το team του να έχει το know how του χώρου αλλά και πάνω από όλα τη διάθεση, μας δίνει πολλούς λόγους ακόμα για να το προτιμήσουμε και μας αρέσει γιατί παρόλο τα 3,5 χρόνια παρουσίας σε ένα από τα πιο "νευραλγικά'' σημεία της πόλης,και το σταθερό κοινό που έχει αποκτήσει, συνεχώς εξελίσσεται και καινοτομεί...






Εκλεκτός ο καφές, όπως και το κομμάτι του dining (με ένα εξαιρετικό μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας με fusion επιρροές μενού), το wine pairing αλλά και φυσικά του bar, τόσο με την signature cocktail list και την άκρως ενημερωμένη κάβα με τις πολλές premium ετικέτες, όσο και με τα εξαίσια aperitivο και το... socializing ενώ οργανώνει πολλά ακόμα και ωραία...όπως, ότι κάθε Σαββατοκύριακο απολαμβάνουμε εξαιρετικούς μονοποικιλιακούς καφέδες που σερβίρει! Stay tuned!




Info: Καπνικαρέας 3 και Ερμού, τηλ. 2103232060






 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share