Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάρτε τα ξυλάκια σας...εδώ θα φάτε το καλύτερο sushi στο Ψυχικό!

30 Μαρτίου 2017 19:47
Πάρτε τα ξυλάκια σας...εδώ θα φάτε το καλύτερο sushi στο Ψυχικό!

Της Κατερίνας Ρίγκου ([email protected])

Hachiko - Sushi tales & cocktails

Το Hachiko όπου να 'ναι συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας στο Ψυχικό και όπως αποκαλύπτει το όνομα του είναι ιαπωνικό εστιατόριο που συνδυάζει άριστα το sushi menu του με τα signature cocktails της λίστας του. Το επιλέγουμε για πολλούς διαφορετικούς λόγους και μας αρέσει πολύ γιατί είναι... cool και παράλληλα διακρίνεται τόσο στο μενού, όσο και στο bar για τον επαγγελματισμό και το Know how της εν λόγω κουζίνας αλλά και γενικά του χώρου.

Αρχικά "ελκύει" ο άνετος ασπρόμαυρος, minimal χώρος του σε άψογη αρμονία με την ιαπωνική κουλτούρα, ανοιχτή κουζίνα, bar και sushi bar, non smoking πολιτική και έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο (εκεί επιτρέπεται το κάπνισμα). Και αφού το περιβάλλον μας εμπνεύει συνεχίζουμε φυσικά με το μενού που εκτός από τις προτάσεις κρύας και ζεστής ιαπωνικής κουζίνας προτείνει και κάποια επιπλέον πιάτια ασιατικά για όσους προτιμούν πιο γνώριμες γεύσεις!

Από το μενού, δεν ξέρουμε τι να προτοδιαλέξουμε...Από tuna tartar με brick και sea bass tirandito, hachico signature rolls, tataki (εκλεκτό το salmon tataki) μέχρι salmon teriyaki και black cod, θα δείτε (και θα...λαχταρήσετε) τις εξαιρετικές γεύσεις και τους εμπνευσμένους δημιουργικούς συνδυασμούς από experts του είδους και chef τον γνωστό στο χώρο Arnel Aviles Bravo. Plus,αυτό το μενού με αυτές τις προτάσεις είναι και value for money!

Η γευστική εμπειρία όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς υπάρχει και η cocktail list -που έχει φτιάξει η ομάδα Three Dots & Dash- με 13 εξαιρετικά cocktails που φυσικά συνδυάζονται άριστα με το φαγητό! Ανάμεσα στις επιλογές μας, τα ούτως ή άλλως δημοφιλή, Hachi Punch (παλαιωμένο ρούμι, falernum, ροζ γκέιπφρουτ, lime, passion fruit, ροδάκινο, μέλι και angostura bitters) και Shokubutsu-en (εμποτισμένο τζιν με σπόρους κάρδαμου και κόλιανδρου, yuzu, τζίντζερ και αγγούρι). Στο Ηachiko όμως μπορείς να κάτσεις και στο bar απλώς για το ποτό σου, η κάβα είναι απόλυτα ενημερωμένη και με πολλές premium ετικέτες- ή το cocktail σου, η λίστα είπαμε..είναι ακαταμάχητη! Εμείς όπως και να έχει, εγγυώμαστε ότι οι λάτρεις του είδους θα το κάνουν στέκι και όσοι δεν είναι φαν του sushi θα εντυπωσιαστούν με τις επιλογές που έχουν!

Καθημερινά, 12:00-00:00 (Παρ.&Σαβ. μεχρι τη 01:00), η κουζίνα

Info : Λεωφ. Κηφισίας 304, Ψυχικό, τηλ. 211 411 2211, FB. Hachiko-Sushi Tales & Cocktails

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share